≫ 

Impulsivni, tvrdoglavi i ljubomorni: Muškarci rođeni u ova 3 znaka Zodijaka imaju težak karakter

Da li je vaš izabranik među njima?

  • 6
muškarav Foto: Freepik/valuavitaly

Iako za svakog postoji idealan parner i svakome od nas odgovaraju različiti tipovi ličnosti, astrolozi tvrde da muškarci rođeni u tri horoskopska znaka obično imaju izuzetno težak karakter. Veza sa njima gotovo nikada nije mirna i harmonična.

Ovan

Ovnovi su veoma impulsivni i iznenada eksplodiraju. Nije sporno da je sa muškarcem Ovnom život uzbudljiv i strastven, ali je potrebno da imate veliku dozu strpljenja prema njemu.

Iako znate da vaš Ovan nije u pravu, često ga nećete ubediti u to. Rođeni u ovom vatrenom znaku gotovo nikada ne priznaju svoje greške, pa rasprave u vezi mogu da postanu deo svakodnevnice.

Škorpija

Ako želite miran i uravnotežen život, onda muškarac Škorpija možda nije idealan za vas. Pripadnici ovog znaka su često željni moći i isuviše su ljubomorni. Previše intenzivno doživljavaju sve emocije, a njihove "teorije zavere" vremenom postaju naporne i nepodnošljive.

Često žele da kontrolišu svaki korak svoje parnerke, pa ako niste spremni na to radije birajte nekog drugog za saputnika.

Vodolija

Muškarac Vodolija je toliko slobodouman da ga sama pomisao na preuzimanje odgovornosti plaši. Voli jedinstvenost i mogućnost da živi po sopstvenim pravilima. Pripadnici ovog znaka ne podnose da ih neko ograničava ili kritikuje zbog njihovih navika i postupaka.

Gotovo je nemoguće ispitivati ih i veoma vešto izbegavaju teške i naporne razgovore o ozbiljnim problemima u vezi.

Video: Koje znakove Zodijaka je najlakše odvući u krevet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    6. april 2021 | 21:04

    Vodolija najgori znak.. Katastrofa... Prave se pametni a ne znaju gde su šuplji... Kad ih provališ beže glavom bez obzira...

  • DARKO 100%

    6. april 2021 | 19:19

    Svaki covek koji je nerazuman bez obzira na horoskopski znak moze da ima tezak karakter

  • Kića

    6. april 2021 | 20:16

    Vodolija strašno prgav i ne dozvoljava ništa da mu kazeš,namćor zivi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA