Ovan se provodi za sve pare, Bik pije polako: Kako vaš horoskopski znak podnosi čašicu alkohola više

Ko voli da pretera, a ko uživa u degustaciji alkohola

  • 0
Žurke na splavovima su sve popularnije Foto: Pixabay

Horoskopski znak u kome smo rođeni, mnogo toga može da otkrije o nama. Raspored zvezda, recimo, može da vam predoči i to kako reagujete ako se ponekad malo više opustite.

U skladu sa tim, može da uputi i vaš okruženje u to da znaju šta da očekuju kada popijete koju čašicu alkohola više.

Ovan

Kad se provodi, provodi se za sve pare. Često zna da pretera sa alkoholom, pogotovo ako ga neko izazove.

Ukoliko se igraju igre poput cugopola, ne odustaje dok ne pobedi sve. Ili dok ne padne pod sto, što je realniji ishod. Fajront je reč koja ne postoji u njegovom rečniku - zabava se završava kad on to kaže.

Bik

Bikovi vole da piju natenane, polako. Ne izazivajte ih da eksiraju pića, jer pijani Bik je onaj koji proliva crveno vino po belom tepihu i priča degutantne viceve.

Ipak, njegova divlja strana ne mora biti isključivo iritantna ili neugodna. Odvedite ga na karaoke ili plesni podijum i čeka vas ludi, nezaboravni provod.

Blizanci

Raskalašni Blizanci obožavaju da potegnu iz flaše, ali na njima ćete teško primetiti da su pijani. Oni su i trezni uvek pričljivi, druželjubivi i u centru pažnje, a alkohol samo to naglašava. Besomučno flertuju, nekada i sa više osoba istovremeno.

Izgleda kao da alkohol ne deluje na njih, sve do trenutka kada vas odjednom iznenade – ili su previše pijani da se pomere sa mesta, ili vam pokažu svu "lepotu svog unutrašnjeg bića" povraćajući po vama.

Blizanci, horoskop Foto: Pixabay.com

Rak

Tugaljivi Rak i alkohol često nisu dobra kombinacija. Svaka pesma ga pogađa, lomi čaše, seče vene... Dobro, ne baš bukvalno, ali može baš da baci u bedak celu ekipu kada popije koju čašicu više. Telefon mu uzmite obavezno, zvaće sve bivše i kojih se seća i kojih ne i pevaće im tužne pesme.

Kad se otrezni, vraća hladnu fasadu i kulira ljude koje je u smarao svom alkoholisanju. Da zaključimo - ako ste veseli i želite da zadržite takvo raspoloženje, ne pijte sa Rakom! Ako ste i sami emotivni i hoćete da se isplačete kao čovek, Rak je idealan partner za alkoholisanje.

Lav

Oni vole da piju i plešu. Ipak, posle koje čašice previše gube svoje klasično dostojanstvo, često i osećaj za ravnotežu, nesvesno podižu glas kada priča, postaju osetljivi.

Teško ćete ih naterati ne neku glupost, a ako vam to i uspe, očekujte osvetu mamurnog Lava.

Devica

Zbog urođenog puritanizma piju manje od drugih znakova, ali i među njima ima onih "navučenih" na organsko vino ili konjak. Poznate po svojoj samokontroli, nju gube uz koju čašicu više, što ih užasava, pa zato retko piju.

Alkohol u njim oslobađa divlju zver koja inače čuči negde dobro skrivena, a pribrana Devica to ne može.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA