≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Device očekuje nova prilika za vezu, Blizanci mogu imati problema sa novcem

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 1
horoskop Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Nepovoljan vam je period za posao i može da dođe do promena koje niste želeli. Na polju ljubavi vas očekuje neka svađa sa voljenom osobom, moguće i udaljavanje. Kada je u pitanjuu zdravlje očekuju vas problemi vezani za osetljiva leđa, kičmu, ukočenost kao i probleme sa bolnim kostima itd.  Posavetujte se sa lekarom oko tegoba koje vas muče.

BIK

Moguće je da na polju suda i inostranstva nećete imati sreće kao što ste očekivali. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas nešto slabija komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući problemi zbog većeg unosa alkohola, ali i tegobe koje mogu biti vezane za holesterol, krvotok, jetru, žuč, pankreas i tome slično.

BLIZANCI

Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Nasledstvo ili pozajmica se odlažu. Na polju ljubavi vas očekuju problemi sa sumnjom ili ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje moguće su tegobe sa probavom, debelim crevom, krvotokom ali i sa urogenitalnim traktom koji je takođe veoma osetljiv. Posetite lekara za svaki slučaj.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Očekuje vas prekid stare poslovne saradnje kojom niste bili zadovoljni neko vreme. Kada je u pitanju ljubav moguće su veće svađe sa voljenom osobom, meša se treća osoba. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa stomako, varenjem, bubrezima ali isto tako i sa generalnim osećajem malaksalosti, slabosti. Odmarajte u ovom periodu. Ne naprežite se.

LAV

Veliki obim posla vam stvara tenziju i u žurbi obavljate većinu stvari. Na polju ljubavi vas očekuje manji sukob sa osobom koju volite ali sve će se prevazići. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog oslabljenog imuniteta, pa bi bilo dobro da tokom ovog perioda mirujete, da povećate unos vitamina i da generalno pazite na sebe.

DEVICA

Kod vas se vidi prilika da odmorite od većeg broja obaveza, pošto vam ostaju samo neke sitnice koje treba da završite. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas nova prilika za vezu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa donjim delom leđa, ali i sa manjim povredama, upalama mišića ili istegnućima pri fizičkoj aktivnosti pa budite na oprezu.

Video: Postoje horoskopski znakovi koji imaju urođenu crtu nepristojnog ponašanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiLee

    11. april 2021 | 02:27

    Što dalje od raka, nikako se ne upuštajte sa zenskim rakom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA