≫ 

Venera u Biku donosi iznenađenja na ljubavnom polju: Mnogi će upoznati srodnu dušu

Od 14. aprila do 8. maja budite spremni na neočekivano

  • 2
foto Pixabay foto Pixabay

Venera je vladajuća planeta Bika, koji je zemljani znak i karakteriše ga stabilnost i harmonija. Upravo zato od 14. aprila, kada ova planeta bude ušla u svoj znak, Bika, sledi period u kom će mnogi znakovi biti materijalno stabilni, dok će drugi uspešno privući partnera.

Venera će biti u konjunkciji sa Uranom 23. aprila, što mnogima donosi pregršt iznenađenja.

Neki će ući u nove veze, kako emotivne, tako i prijateljske, i kolegijalne. S druge strane, kod nekih ljudi su mogući iznenadni prekidi u vezama.

Konačno, 8. maja na kraju perioda poželjno je pripaziti na finansije, emocionalne avanture i sklonost preterivanju.

Šta Venera u Biku donosi vašem horoskopskom znaku?

Ovan

Ovnove u narednom periodu očekuje emocionalna i materijalna sigurnost. Budući da ovaj horoskopski znak ne trpi monotoniju, uvek vole da budu okruženi zanimljivim ljudima, a u narednom periodu moguće je da će steći nova prijateljstva.

Pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi vrlo moguće će dobiti brojne ponude za izlaske. Iskoristite to, period je idealan za flertovanje i upoznavanje.

Bik

Venera u vašem znaku donosi period usavršavanja. Sada možete privući ljubav na prvi pogled. Konačno imate šansu da pozovete simpatiju na sastanak i napravite prvi korak ka vezi.

Zauzeti pripadnici ovog znaka osetiće da se stvari u vezi menjaju na bolje. Ističu se velike strasti i zadovoljstva sa partnerom, piše Atma.

Blizanci

Mentalna i fizička zadovoljstva su sada otvorena. Blizanci osećaju neverovatnu povezanost sa partnerom. Ukoliko je vaš partner nedostižan i mističan, sada je prava prilika kada možete da ga podstaknete da vam se otvori.

Bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni, prati vas duhovna, neobična, mistična i pomalo tajanstvena ljubav.

zodijak horoskop magija devojka astrologija Foto: Pixabay

Rak

Venera u Biku uticaće na vaš društveni život. Vrlo je moguće da će se neki pripadnici ovog znaka osvestiti da gaje jake emocije prema svom prijatelju.

Zauzete Rakove očekuje osveženje veze, imaće utisak kao da su ponovo na početku svog odnosa.

Lav

Posle dužeg perioda neuspeha, vaša karijera konačno može da procveta. Mnoge pripadnike ovog znaka očekuje unapređenje ili promena posla. Vrlo verovatno ćete pronaći simpatiju na poslu.

Zauzeti Lavovi mogu da očekuju prijatna iznenađenja od partnera, poput sitnih poklona, komplimenata i generalno prijatne atmosfere.

Devica

Otvaraju vam se mnoga vrata i mogućnosti koje će vam doneti sreću. Neke Device mogu da upoznaju srodnu dušu u inostranstvu.

Zauzete Device dobijaju mnogo podrške i razumevanja od partnera. Radite na boljoj budućnosti veze.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA