"Ovnovi su lenji, Bikovi površni, Lavovi jednostavni": Koji je alter ego vašeg horoskopskog znaka

Šta se krije iza vaše ličnosti?

  • 3
foto Pixabay foto Pixabay

Kada je reč o horoskopu, prema rasporedu zvezda, svi nosioci istog znaka imaju neke zajedničke osobine. Oni koji vole Astrologiju često i ističu dobre strane svog znaka, i zbog toga ponekada mogu biti predmet šale. Tako je i nastao tekst koji za svaki znak Zodijaka oslikava njegov alter ego, koji je sušta suprotnost od najistaknutijih pozitivnih osobina.

Treba napomenuti da je tekst napisan kako biste se zabavili i na humorističan način pročitali nešto o najizraženijim osobinama vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Svi vas znaju kao zabavnu i opuštenu osobu. Volite da vas drugi doživljavaju kao jednostavnu osobu. Hvalite se da nikad niste u drami, da ste avanturista, da volite da isprobavate nove stvari. Vaš alter ego je lenja osoba prikovana za kauč i televiziju.

Jako ste komplikovani, tako da je prilično retko kada se uspete da se isključite i ne razmišljate o raznim stvarima. Proveli ste mnoge noći kod kuće uz grickalice i razne televizijske emisije. Ne stidite se onoga što stvarno volite, ali ne mora svako da zna baš sve o vama.

Bik

Svi vas znaju kao bezbadežnog romantičara i ljubitelja lepih stvari u životu. Vi ste onaj snob koji zna razliku između merlota ’97 i ’98. Vaš alter ego je prilično jedostavan.

Neki bi rekli da lepom odećom i elitističkim stavom prikrivate sve loše navike i osobine.

Blizanci

Svi vas znaju kao zabavnu i šarmantnu osobu. Dobri ste u komunikaciji i u povezivanju sa ljudima. Vaš alter ego je "pustinjak". Ne volite ljude onoliko koliko to tvrdite.

Ono što vam se zaista sviđa je klanjanje, ali prijateljstvo je dvosmerna ulica, a vi se iscrpljujete dajući se vašim obožavateljima. Često nestajete, ali nekako niko to ne shvata jer su navikli da vas vid tek povremeno zbog vašeg zahtevnog društvenog rasporeda … ili bar tako misle.

Blizanci, horoskop Foto: Pixabay.com

Rak

Svi vas znaju kao slatku, brižljivu i obazrivu osobu. Vi ste velikodušni i imate osetljivu dušu. Vaš alter ego je "narcis". Uprkos tome što ste ljubazni vodeni znak, još uvek ste u prvoj polovini Zodijaka, što znači da mislite kako se sve vrti oko vas. Sve one lepe stvari koje uradite za ljude su samo način da im se dopadnete.

Toliko se trudite da budete dobri da osećate kao da imate pravo na to da se svet jednako ophodi s vama. Vaša osetljivost čini vas ranjivijima od većine ljudi, koji nisu tako dobri prema vama kao vi prema njima.

Lav

Svi znaju da morate biti u centru pažnje. Imate impresivnu ličnost i volite da naređujete. Kada ste srećni, vi ste najbolja osoba na svetu. Kad ste ljuti, prilično ste zastrašujući. Spolja ste ste moćna, slavna osoba, iznutra, vi ste jednostavna osoba.

Vi ste baš kao i većina prosečnih osoba, ali znate da se predstavite drugačije i napravite famu oko sebe. Ali vaše želje su vrlo jednostavne. Želite da preživite i budete voljeni. Rano ste naučili da ako želite te stvari i da imate, morate ponuditi ljudima nešto više od onoga što jeste.

Devica

Svi vas znaju kao odgovornu osobu. Vi ste organizovani i korisni. Radite sve što treba uraditi. Volite da preuzimate teške uloge. Vaš alter ego je "katastrofični pehista". Kad ne ide nešto kako ste planirali, užas!

Ako se jedna stvar raspadne, vi se raspadate. Budući da je vaš znak promenjiv to znači da dopuštate da vas slome situacije u životu kada počnete da se gušite u sopstvenim prolemima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ribar

    17. april 2021 | 13:26

    a ribe... nema znaci?

  • Goran

    17. april 2021 | 12:39

    Po bikovima se najčešće pljuje. Nikad nešto pozitivno. Prosto me sramota što sam rođen u znaku bika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA