≫ 

Astrolog otkriva: Ovnove očekuje sreća u finansijama, a jednom znaku sledi haotičan period

Astrolog Dušan Veličković otkrio je kom znaku će najteže proći period Marsa u Raku

  • 0
astrologija, zodijak, kugla gatanje foto: pixabay.com

U nedelju Sunce će ući u Bika i to će već biti povoljniji period, za sve horoskopske znakove, otkrio je astrolog Dušan Veličković na TV Prvoj.

- Rekao sam da će ova godina biti bolja nego 2020., ali će tek iduća biti najlepša. Počelo je proleće i za neki dan će Sunce ući u znak Bika. Moguće da se mnogi trenutno osećaju napeto, ali kada Sunce, pa i Merkur uđu u znak Bika situacija će se smiriti. Ovan je zvrndav i napet, a Bik je prizemniji i mirniji. Svi ćemo oseteti taj mir i staloženost - rekao je on.

Mars u znaku Raka

- Mars će napraviti haos sada desetak dana, do kraja aprila. Kada je ova planeta u Blizancima, česte su nezgode i nervoza. Onda ulazi u Raka i pravi problem u porodičnim relacijama - ističe Veličković.

Polovinom narednog meseca, kada Mars uđe u znak Raka problemi će eskalirati.

- Pošto je Rak najporodičniji znak, on se najlepše oseća kući, a Mars u njihovom znaku će uneti dinamiku i nemir u njihov život. Moguće su tenzije i dinamika u kući koju svi mi moramo da pobedimo - kaže astrolog.

Kome donosi najveću sreću mesec maj?

- Maj mesec će svima biti bolji, a Ovnovi će imati sreće u novcu. Bikovima takođe sledi prijatan period. Vagama je fantastičan maj mesec za ljubav - objasnio je Veličković.

Video: Na kom mestu je vaš znak: Stručnjaci su napravili rang-listu nevernika po horoskopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA