Dani konflikta i nervoze su pred nama: Rođene u ova 3 znaka Zodijaka očekuju velike promene

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Sedmicu započinjemo interesantnim aspektom tokom noći nedelje na ponedeljak, između Meseca i Neptuna. Ovaj aspekt donosi pojačanu vizualizaciju i naglašenu intuiciju, i poruke koje ćemo dobijati kroz snove, znakove pored puta i sinhronicitete.

Konjukcija koja se dešava između dve svesne planete Merkura i Sunca, takođe doprinosi nekim porukama, značajnim uvidima i odlukama koje trebamo doneti.

Tokom ponedeljka će obe planete doći na nulti stepen gde ćete dobiti vetar u leđa, da stavite tačku i dovršite neke važne stvari u životu, i započnete nešto potpuno novo. Ipak, tokom prvog dana nedelje ego konflikti su i te kako mogući, pa obratite pažnju na zamke u komunikaciji.

Idealno bi bilo da dostignete unutrašnji balans i uspostavite fer-plej komunikaciju unutar nekog važnog odnosa. Takođe, sve poruke, pozivi i razgovori su veoma značajni i nisu slučajni. Ovo će najviše osetiti oni sa znakom i podznakom Lava, Blizanaca i Device.

Utorak je dan u kom najviše možete osećati ranjivost, ali i frustracije kroz nametanje volje. Takođe, možete osećati unutrašnji konflikt između emocija i razuma, pa ovo nije dan u kom treba donositi racionalne odluke ili razgovore. Sve što čujete ili osetite može vam zasmetati i može vas nervirati.

Sreda donosi konflikt sa autoritetima, i splet okolnosti koje imaju veze sa spoljnim uticajima, kao što su zakon i zakonski okviri. Ovog dana se možete suočavati sa različitim preprekama i odlaganjima. Vrlo je važno preuzeti odgovornost za sve postupke.

Četvrtak donosi veoma puno aktivnosti, ali i puno sukoba i konflikata, jer je planeta Mars na poslednjem stepenu. Budite oprezni sa agresivnim ljudima, prilikom rukovanja mašinama ili masovnih okupljanja. Budite veoma vredni i svu svoju energiju usmerite na dnevne aktivnosti i obaveze, kao i sport. Budite precizni, jasni, obavite rutinske preglede i povedite računa o svom zdravlju.

karma, sudbina, astro Foto: Pixabay

U petak se potrudite da ne kritikujete i ne zvocate. Male stvari vam mogu smetati i biti povod za analizu. Ovog dana se Venera spaja sa Uranom, što donosi neočekivane situacije, pod čudnim okolnostima i sa ljudima koje najmanje očekujete. Budite spremni i otvoreni za promene i nove stvari. Obucite se drugačije, promenite stajling ili frizuru. Potrudite se da odstupite od uobičajene rutine i isprobajte nešto novo.

U subotu se i Merkur sastaje sa Uranom, sto će doneti nenadane pozive, poruke i nagle odluke. Nešto što čujete može vas bitno izvesti iz zone komfora iz koje niste spremni trenutno da izađete. U večernjim časovima očekujte svađe sa partnerom, svađe u kući, sa najbližim članovima. Naglašena je i emotivna ranjivost i sklonost povredama, rukujući sa nožem ili oštrim predmetima.

Nedelju završavamo sa većim osećajem praznine, distance i tuge. Faliće vam bliskosti i ljubav važnih osoba koje iz nekog razloga nisu prisutne u vašem životu, ili sa kojima vas dele neke trenutne prepreke. Bolest, problemi sa novcem, unutar braka i emotivnih odnosa, kvarovi uređaja, telefona i automobila. Ne savetuje se odlazak na put.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA