≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi upoznaju novu ljubav preko prijatelja, Ovnovnima i Vagama stiže novac

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, ljubav

Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Imaćete značajan napredak na polju posla i finansija. Zarada vam se poboljšala. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da ćete imati priliku za neki tajni flert ili vezu.

Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Energični ste tokom ove nedelje i dobro se osećate. Prija vam bavljenje sportom kao i plivanje, meditacija. Dobro se osećate u svojoj koži.

BIK

 

Možete da imate neke manje nesuglasice sa poslovnim partnerom, ali uspećete da ih rešite. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i osećate se dobro kada ste zajedno.

Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati neke manje probleme vezane za urogenitalni trakt, upale i tegobe vezane za bešiku, bubrege, jajnike...

BLIZANCI

 

Brojne poslovne obaveze vas opterećuju, ali kada stigne finansijska naknada, bićete zadovoljni. Možete da očekujete da ćete imati nova ljubavna dešavanja krajem ove nedelje.

Na polju zdravlja su mogući manji problemi zbog pada imuniteta. Podložni ste upalnim i bolnim stanjima, moguća je povišena temperatura, kao i virusne infekcije.

foto Pixabay

foto Pixabay

RAK

 

Na polju posla vam sada vlada sasvim opušten tempo i spremni ste da se malo i odmorite od obaveza. Kada je u pitanju, ljubav novo poznanstvo vas vodi do strastvenog spajanja.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete generalno dobro stanje. Vladaju dobri aspekti i sada lakše možete da rešite neki zdravstveni problem koji imate iz prošlosti.

LAV

 

Moguće je da ćete osećati neku uznemirenost u poslovnom okruženju, kao da ste ugroženi. Na polju ljubavi postoji jaka bliskost između vas i partnera i to vam prija.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme sa stomakom, probavom i organima za varenje. Moguć je čak i stomačni virus ako ne budete pazili na sebe.

DEVICA

 

Tokom narednog perioda ćete ostvariti neku dobru prodaju ili ćete sklopiti novu saradnju. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas zanimljiva komunikacija sa voljenom osobom.

Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa alergijama, pa bi o tome trebalo da povedete računa. Takođe, moguće je da će se pojaviti prolazni kašalj ili otežano disanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA