≫ 

Ovih 6 horoskopskih kombinacija je osuđeno na propast: Njihove ljubavne veze su nemoguća misija

Za njih je najbolje da se ne upuštaju u romantične odnose

  • 6
Svađa, raskid

Shutterstock

Ukoliko se ne slažete sa partnerom, porodicom ili prijateljima, možda je razlog u vašem horoskopskom znaku.

Naime, svaki horoskopski znak ima svoj način na koji gled svet i druge ljude. Neki su kompatibilni, a neki su toliko različiti da jednostavno ne mogu da funkcionišu zajedno. Astrolozi su izdvojili zodijačke znakove koji ne mogu da funkcionišu u paru kad je reč o emotivnim vezama.

1. Blizanci i Blizanci

 

Oni teško mogu "sami sa sobom". Spoj dva Blizanaca je kao susret četvoro ljudi, i nikada ne možete zasigurno znati sa kojom ćete se stranom njihove ličnosti suočiti.

U ovoj vezi obično preovlada nedostatak kontrole. Poznati su po tome što kod njih ne postoji zlatna sredina.

Kada dva Blizanca uđu u ljubavni odnos, postoje samo jedna mogućnost - biće najgori par ikada.

2. Škorpija i Vodolija

 

Ova dva znaka se u astrologiji ne smatraju najkompatibilnijim ljubavnim parom. Ovakav spoj može dovesti do čestih poteškoća i neslaganja u vezi.

Radi se o dve potpuno suprotne ličnosti, različitih shvatanja i želja. Zbog velikih razlika u ovoj emotivnoj kombinaciji, morate da budete spremni na sve.

U ovom odnosu komunikacija može biti jedan od najvećih problema. Kombinacija Škorpije i Vodolije se obično završava neprijatnim ishodom.

3. Vaga i Ovan

 

Oni su totalne suprotnosti i u karakteru i u temperamentu. Oba znaka su talentovana za dramu, pa je veza na početku veoma turbulentna. I jedni i drugi su isuviše ponosni, i zbog toga u vezi postoji pregršt nesuglasica.

Često se dešava da niko ne želi da popusti prvi, pa su zbog toga burne svađe česta pojava. Vaga je znak koji želi mir, dok je Ovan tvrdoglav i uvek mora da bude u pravu.

Muškarac žena svađa par

Foto: Shutterstock

4. Lav i Bik

 

Ova kombinacija može biti veoma neizvesna. Naime, pored dosta zajedničkih karakteristika i interesovanja, Lavovi i Bikovi se ipak razlikuju, i to u ključnim pogledima na svet.

Pored toga, oba znaka vole da budu u centru pažnje, što dovodi do toga da njihova veza bude "borba neprestalna" kada je u pitanju pažnja javnosti.

Ali, ako se desi da Bik i Lav usmere svoje snage ka zajedničkim ciljevima, ništa im ne može stati na put. Ovo se najčešće događa u poslovnim ili prijateljskim odnosima - u emotivnim gotovo nikada.

5. Rak i Ribe

 

Pošto su Rak i Ribe vodeni znaci, u ljubavi ih vežu jaka, intezivna osećanja i spremnost da se žrtvuju jedno za drugo. To makar tako izgleda na samom početku. Ali, kako vreme prolazi, tako oboma postaje jasno da ova veza nema perspektivu.

Glavna razlika kod ova dva znaka je ta što se na drugačiji način nose sa svojim emocijama.

Rakovi osećanja drže duboko u sebi, a Ribe se ne libe da svima pokažu kako se osećaju u bilo kom trenutku. Baš zbog toga ova dva znaka često ne mogu da budu ni prijatelji ni emotivni partneri, jer ne mogu da podnesu način na koji se onaj drugi nosi s emocijama.

6. Ovan i Ovan

 

Ovan je vatreni znak, tako da je ovo kombinacija dve vatre sa puno energije i strasti. Tvrdoglavi ste i temperamentni, i to vas dovodi do ozbiljnih problema, jer nijedan od vas nije spreman da prizna grešku.

Odnos dva Ovna bi mogao biti problematičan zbog povremenih ispada i nepromišljenih odluka. Mudrije je da pronađu partnere u drugim znacima Zodijaka da bi ostvarili harmonične veze.

Video: Pojedinim horoskopskim znakovima samovanje baš prija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA