Šta nam donosi Venera u Blizancima: 3 horoskopska znaka čeka magija na ljubavnom planu

Planeta lepote i ljubavi, koja će u Blizancima ostati do 22. juna, učiniće da se mnogi osećaju neodoljivo

  • 0
Horoskop, Venera Foto: Pixabay.com

Venera, planeta ljubavi i lepote uselila se u Blizance, gde će ostati do 22. juna, a njen čarobni uticaj najviše će osetiti tri horoskopska znaka.

Oni će iskusiti blagodeti uticaja Venere koja će im u život doneti nova uzbuđenja na ljubavnom planu, a i pomoći im da svoje emocije izraze na najbolji mogući način.

Do 22. juna od ove pozicije Venere najviše korsti imaće Blizanci, Device i Strelčevi, koje čeka pravi ljubavni vatromet.

1. Blizanci

Čini se kao da se ovih dana osećate da ste centar sveta, da se sva pažnja vrti oko vas. I ne grešite! Ova čarobnica koja se uselila u vaše sazvežđe čini vas nedoljivim.

U maju i prvih 20 dana juna shvatićete, bolje nego ikada ranije, kolika je vaša moć zavođenja i šta znači imati šarm kome niko ne može da odoli. Vaše samopouzdanje će biti na vrhuncu, a u ovom periodu bićete sposobni da prepoznate nešto što do skoro niste primećivali - ljubav.

Postoji neko ko čeka da primetite koliko mu značite, a taj neko je u vašem najbližem okruženju i nema hrabrosti da vam kaže istinu.

Iskoristite ovaj lep period za vaš znak - neki od vas bi do 22. juna mogli da upoznaju ljubav svog života.

Oni koji su u srećnim vezama i brakovima uživaće u lepom odnosu koji će imati pod uticajem Venere.

foto Pixabay foto Pixabay

2. Devica

Pedantne i analitične Device u ovom periodu imaju priliku da učvrste samopouzdanje i samopoštovanje. Venera u Blizancima im može doneti partnera sličnog njima, odnosno, nekoga za koga one smatraju da ih zavređuje.

Ovaj aspekt na nebu Devicama će doneti više opuštenosti, pa više neće biti tako “teške” u započinjanju komunikacije. Iskrenost i prema sebi i prema drugima biće im jača strana, što će prijati svima.

Smer u kome se krećete, dok na nebu vlada ovakav raspored planeta, može vas inspirisati da privučete samo najbolje za vas, naročito u ljubavi.

Zauzete Device u ovom periodu učvrstiće svoje emotivne veze, a partneri će biti prijatno iznenađeni otvorenošću za pokazivanje emocija.

3. Strelac

Strelčevima iskazivanje mišljenja i osećanja nikada nije predstavljalo problem.

Međutim, ova Venera udružena s Blizancima, vama će doneti “veliku čistku” u okruženju, i to vašom voljom. Za razliku od onoga što je tako tipično za vas - da "s neba pa u rebra" kažete svima šta mislite, u ovom periodu ćete to činiti sa mnogo više šarma i diplomatije.

Imaćete mogućnost da vladate koristeći svoj šarm, kako na poslu tako i u ljubavnoj vezi, pa ćete situaciju držati pod kontrolom na svim važnim životnim poljima.

Ovaj period slobodnim Strelčevima mogao bi da donese vatromet na ljubavnom planu i zaljubljivanje na “prvi pogled”. Ljubav jednostavno hoće mesto u vašem životu.

Imate priliku za duhovni razvoj i potpuno drugačije i novo putovanje na emotivnom planu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA