≫ 

Planeta male sreće donosi velike promene: Ko će se do juna iznenada zaljubiti, a ko promeniti posao

Ples Venere svim znacima Zodijaka donosi obrte koje su dugo priželjkivali

  • 1
Radost

Foto: Pixabay

Venera, planeta male sreće, ljubavi, lepote i šarma ušla je u znak Blizanaca i u narednom periodu doneće promene kakve su mnogi priželjkivali, najavljuje za Telegraf astrolog Aleksandra Bjeljac.

Venera u Blizancima je poletna, ide na prvu, sklona je flertu, ali i ulasku u neke nestabilnije kontakte. Tokom njenog delovanja skloni smo druženju, izlascima, kao i provođenju vremena na društvenim mrežama.

Uopšteno, naglašena je veća potreba za kretanjem, komunikacijom, ali i bavljenjem sitnicama - što na sebi, što na onima koji su oko nas. Njeno kretanje kroz znak Blizanaca imaće benefitno dejstvo na sve znake Zodijaka.

OVAN

 

Vama će ova Venera probuditi veću želju za komunikacijom, za kretanjem i flertovanjem. Mogući su manji dobici od rodbine.

BIK

 

Vama ovaj tranzit pojačava potrebu ka finansijama. Mogući su povišica plate ili unapređenje ako na to već neko vreme čekate. Takođe, ovo je period pojačanog apetita i češćih izlazaka.

BLIZANCI

 

Vama će ovaj ples Venere pojačati samopouzdanje. Osećaćate se nekako lagano, lepo i raspoloženo. Ovaj tranzit vam može doneti želju da promenite fizički izgled. Možda ćete se odlučiti za odlazak na neku estetsku intervenciju. Izražen vam je seksepil, pa ćete privlačiti pažnju drugih.

foto Pixabay

foto Pixabay

RAK

 

Kod vas Venera može doneti ulazak u neku tajnu avanturu sa mlađom osobom. Ukoliko ste zauzeti, imaćete potrebu da se osamite sa partnerom. Ovo je period odličan za meditaciju, aspektovan rasterećenjem i punjenjem baterija.

LAV

 

Venera vam donosi želju za izlascima i druženjima. Najveći deo vremena ćete provoditi sa prijateljima. Takođe, ovo je period u kom vam se mogu ostvariti neke manje želje.

Predstoji vam dosta izlazaka, pa nije isključeno da se na nekom od njih rodi neka romansa, uglavnom kratkog daha.

DEVICA

 

Kod vas je moguće da će ovaj tranzit doneti jako lepa dešavanja kroz radno mesto. Obratite pažnju na osobe koje ćete upoznati u ovom periodu, jer vam kasnije mogu pomoći oko posla.

Takođe je dobar period za traženje povišice i unapređenje. U svom radnom okruženju pronaći ćete izvor pozitivne energije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    13. maj 2021 | 05:57

    Prolece 2021 / radost i sreca 😉 venera u Blizancima mlada i radragana , uglavnom neozbiljna 😉 veliki pozzzzzz !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA