≫ 

Šta nam donosi tranzitni Mars u Lavu: Ovnovi će se strasno zaljubiti, a Ribe svađati sa kolegama

Jaka samouverenost, nepokolebljivost i gracioznost ključ su uspeha za ovaj aspekt

  • 0
žena, horoskop, zodija, astrologija Foto: Pixabay

Od 11. juna do 30. jula očekuje nas tranzit Marsa kroz znak Lava, što će doneti velike promene svim znakovima Zodijaka, navodi astrolog Aleksandra Bjeljac.

Prema njenim rečima, Mars kao planeta brzine, žustrine, akcije i vatrenog temperamenta će sve svoje odlike upravo širiti kroz znak Lava, jer se Mars u Lavu oseća dobro. Možemo očekivati totalno buđenje posle njegovog prethodnog tranzita kroz znak Raka, gde je bio uspavan, ometen i gde nije mogao da deluje u pravom smeru, jer je tu bio u padu.

Ipak moramo imati na umu da je Mars i planeta agresije, sukoba, mali malefik, stoga neće svim znacima biti ugodan njegov hod kroz znaka Lava.

OVAN

Kod vas će Mars delovati na polju ljubavi, emocija i zabave. Sve nestabilne veze mogu pući. Slobodnima predstoji mogućnost ulaska u vezu koja će u startu krenuti sa velikim strastima. Oni u stabilnim vezama mogu imati prolazne trzavice.

BIK

Tranzit Marsa kroz znak Lava je period u kom ćete najveće promene osetiti u porodici. Mogući su nesporazumi sa ukućanima. Najbolje bi bilo da ovu energiju trošite na uređenje doma. Izbegavajte konflikte sa ukućanima.

BLIZANCI

Predstoji vam pokret, mogućnost kraćih putovanja, ali i osećaj nervoze i napetosti. Izbegavajte konflikte sa okruženjem. Oprez u saobraćaju, nigde ne žurite - sve ćete stići.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Možete da se nadate pojačanim prilivima, ali i odlivima novca. U ovom periodu izbegavajte ulaganja, kao i kupovinu bitnijih stvari. Nije povoljno vreme za pozajmice, kao ni za apliciranje ili podizanje kredita.

LAV

Vama će Mars pojačati energiju, pa ćete poželeti da mnoge stvari pokrenete s mrtve tačke. Dobar je period za započinjanje poslova, kao i za pregovore i dogovore sa osobama od kojih vam zavisi poslovna budućnost.

DEVICA

Mars će delovati na polju vaše podsvesti. Osećaćete se umorno i iscrpljeno, teže ćete uspevati da zaspite ili da se probudite.

Period tranzita Marsa kroz znak Lava nije povoljan za započinjanje bilo kakvih poslova. Meditirajte ili se bavite sportom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA