NEDELJNI HOROSKOP: Bikove i Lavove očekuju turbulencije na poslu, Vagama se vraća stara ljubav

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 2
foto Pixabay foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Sa poslovnim saradnicima ćete imati neke nestabilnosti i tenziju tokom ove nedelje. Na polju ljubavi vas očekuje povratak osobe iz prošlosti sa kojom ste imali tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas tegobe koje su vezane za nervni sistem, nedostatag magnezijuma grčeve u mišićima kao i tegobe vezane za stres i povišen pritisak.

BIK

Promene koje se dešavaju u vašem poslovnom okruženju nisu baš sjajne za vas. Moguće je da ćete i sa emotivnim partnerom imati neke nestabilnosti tokom nedelje. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas tegobe vezane za kičmu kao i problemi sa kostima, zglobovima, reumom, išijasom, zubima. Moguć je nedostatak kalcijuma i problemi sa osteoporozom.

BLIZANCI

Očekujete pokretanje poslovnog projekta koji je na neki način povezan sa inostranstvom. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva komunikacija sa osobom sa posla. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa povišenim holesterolom, jetrom, žuči, pankreasom. Izbegavajte alkohol, sve toksine kao i poroke, cigarete, trudite se da živite zdravo.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Možete da očekujete poboljšanje materijalne situacije preko nasledstva, odštete i tome sl. Kada je u pitanju ljubav sa voljenom osobom imate nestabilan odnos i muči vas ljubomora. Na polju zdravlja su mogući problemi sa nestabilnim hormonima, štitnom i limfnom žlezdom kao i tegobe vezane za urogenitalni trakt i reproduktivne organe pogotovo.

LAV

Tokom ove nedelje biste mogli da prekinete neko poslovno partnerstvo iz prethodnog perioda. Na polju ljubavi vas očekuje početak veze sa osobom koju poznajete od ranije. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa bubrezima ali i svim parnim organima - očima, ušima, plućima itd. Preporuka je da odete na redovnu lekarsku kontrolu ove nedelje.

DEVICA

Niste sigurni koji poslovni potez treba da napravite, ali znate da nešto brzo treba da se menja. Kada je u pitanju ljubav nemate previše volje da se posvetite partneru. Na polju zdravlja vas očekuje veći pad imuniteta, problemi sa krvnom slikom, nervnim sistemom. Moguće tegobe sa varenjem, probavom ali i prehlade, virusi, upalni procesi...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    12. jun 2021 | 21:45

    A kakav je ovi horoskop nagrdi nas sve😂😂😂

  • Maja

    13. jun 2021 | 18:43

    Pa ljudi ovo citaju da dobiju neki elan volju i nadu. Evo ja sam bik i po vasim prognozama mi je najbopje da odem da se ubijem. Uzas na poslu, uzas sa partnerom, uzas kuci, uzas zdravlje. Ovog pesemistu da otpustite i da primite nekog vedrog duha Nadam se da je pisac isto bik pa da mu bude kako je napisao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA