Ljubavni horoskop za leto 2021: Lavovi i Jarčevi upoznaju sudbinske partnere, Vodolije u krizi

Pozicije planeta u naredna tri meseca donose značajne preokrete na ljubavnom polju svim znakovima Zodijaka

  • 1
devojka kosa lepa horoskop

Foto: Freepik/ svetlanasokolova

Za nekoliko dana stiže nam leto, a raspored planeta na nebu signalizira da će aspekti koji pristižu i te kako uticati na emotivnu sferu pripadnika svih znakova Zodijaka.

Pročitajte ljubavne prognoze za svaki horoskopski znak koje je za Telegraf uradila astrolog Aleksandra Bjeljac.

OVAN

 

Pred vama je period velikih promena u ljubavnom životu. Možete očekivati nagle ulaske u veze, mnogi će sresti sudbinske partnere, a neki će se odlučiti da svoju ljubav ozvaniče i krunišu.

Takođe, idealno je vreme za proširenje porodice. Vas će sreća u ljubavi pratiti naročito u julu, kada će se 12. jula odigrati konjukcija Meseca, Venere i Marsa, pa iskoristite ovaj period.

BIK

 

Vama će letnji period u emotivnom smislu biti dosta intezivan, ali i stresan. Možete očekivati prekide postojećih veza i nagle ulaske u nove veze. Mogući nesporazumi sa voljenom osobom, ali i u braku. Izbegavajte konflikte. Loši brakovi se mogu prekinuti.

Takođe je aspektovana mogućnost da se neki od vas upuste u slobodnije, paralelne veze, kao i avanture, ali sve to je prikazano kao odnos na kraće staze, pa razmislite dobro pre nego što donesete konačnu odluku.

BLIZANCI

 

Kod vas će ljubavni život biti dosta turbulentan, pogotovo tokom juna zbog retrogradnog Merkura. Možete očekivati da vam se aktiviraju bivše ljubavi, da požele da vam se vrate, pa vi dobro razmislite zašto su bivše i da li vrede da budu opet sadašnje i aktuelne.

Zauzetima sledi uglavnom dobar period od jula, a do tada su moguće manje trzavice. Suštinski emocije i ljubav će biti stabilni u tek avgustu.

foto Pixabay

foto Pixabay

RAK

 

Očekuju vas turbulencije na polju ljubavi i braka. Retrogadan hod Plutona kroz vaše sedmo polje vas upućuje da sve nedovršene stvari u braku sada završite. Ovo se naročito odnosi na one kojima je brak na klimavim nogama.

Emocije i ljubavni život su sada na udaru, pa ćete se rešiti svih loših veza.

Kraj juna i početak jula su dobri za ulazak u nove ljubavne priče, jer Jupiter pravi trigon na vaše peto polje, pa su mogući ulasci u odnose sa osobama druge vere, nacije ili suštinski sa osobama iz inostranstva.

LAV

 

Vama su na udaru bračni odnosi. Planeta Saturn u vašem sedmom polju naglašava da će veze i brakovi očvrsnuti ako se oba partnera založe i potrude. Loši brakovi pod uticajem Saturna vrlo lako mogu pući.

Takođe, svi koji su sami mogu očekivati da će sresti svoju sudbinsku ljubav. Osoba može biti starija od vas. Veze koje se započnu krajem jula, a naročito u avgustu mogu otići do pozicije braka, jer će se Jupiter vratiti u vaše sedmo polje i dovesti nekog ozbiljnog "kandidata" za brak.

DEVICA

 

Ni vama letnji period neće proći bez nekih bitnijih dešavanja. Neptun kroz sedmo polje vas upućuje da stavite akcenat na romantiku i kreativnost sa bračnim parterom. Brakovi će doživeti tu božansku iskru - bićete zadovoljni i srećni. To će se posebno događati u julu, kada Venera ušeta u vaš znak, pa vas čeka izobilje sreće.

Usamljene Device mogu upravo tokom jula očekivati promene i ulazak u vezu ako su slobodne, ali i dosta udvaranja i flerta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    14. jun 2021 | 17:44

    Sta u natalnoj karti odredjuje subdinaku ljubav ? Saturn ili 12 polje ?? Veliki pozdrav za Alexsandru 🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA