Pred nama su dani astroloških preokreta u ljubavi: Za raskide i tajne veze krive su dve planete

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop

Foto: Pixabay

Ove nedelje imamo nekoliko važnih promena na zvezdanom nebu.

U ponedeljak imamo letnji solsticij ili početak leta, koji se podudara sa ulaskom Sunca na nulti stepen znaka Rak. Svi Rakovima želim srećan rođendan! Sunce ili naša svest i volja, seli se na područje porodice, doma, bliskih odnosa i privatnog biznisa. Možete početi više razmišljati o pokretanju svog posla, kako više da angažujete i uključite porodicu u svoj biznis, da li da kupite nekretninu ili zemljište, da li da renovirate stambeni prostor ili proširite porodicu.

Istog dana, Venera pravi čarobni aspekt prema Neptunu, što donosi zaljubljivanje, platonske ljubavi, tajne odnose ili veze na daljinu. Ovo je aspekt koji donosi i lepe poklone i nagrade, pokretanje talenata i kreativnosti, stvaranje izuzetnih dela. Takođe, može doneti i razočarenje i neispunjavanje očekivanja. Pokrenite lepe stvari u sebi i oko sebe i sami za sebe stvorite čaroliju. Priuštite sebi neki lep događaj.

Ukoliko vas emocije ponesu u negativnom smeru, možete osetiti navalu ljubomore i posesivnosti, koja će dovesti do niza ograničavajućih okolnosti u kojima se možete naći.

U utorak bi mogli još snažnije osetiti povoljno delovanje ovog aspekta, posebno ukoliko se bavite humanitarnim radom ili umetnošću. Učinite svakako nešto lepo za druge i ne očekujte zahvalnost, jer se u protivnom možete razočarati. Ovo je dan za velike vizije i planove, ali ne preterujte sa istim. Ovi dani su posebno značajni za komunikaciju, jer je Merkur potpuno usporio svoj retrogradni hod, da bi u sredu posle ponoći krenuo direktno. Budite veoma oprezni u saobraćaju, u komunikaciji u sa papirima.

Ukoliko niste dovoljno fokusirani, možete napraviti manje ili veće greške. Ne donosite nagle odluke. Dobro razmislite i ostavite važne razgovore i odluke za par dana kasnije.

U sredu imamo, takođe, jedan lep aspekt između Sunca i Jupitera koji vam može doneti ispunjenje obećanja ili snova, nagrade, počasti i sertifikate ili važne dokumente ili ozvaničenja nekog projekta. Ovog dana možemo imati izuzetne spoznaje, objave ili informacije koje će bitno uticati na smer naše budućnosti.

Horoskop, astrologija, zodijak

Foto: Pixabay

Ipak, i ovog dana samo štedljivo i obazrivo sa komunikacijom. Bolje se povucite, posebno ako osetite da ste osetljiviji. Ukoliko se osećate malaksalo, iscrpljeno ili umorno, distancirajte se od prevelike gužve i razgovora.

U četvrtak je pun Mesec koji svaku razdražljivost, iritaciju i osetljivost pojačava, samim tim i naše reakcije. Svaka senzacija ili osećaj biće trostruko naglašenija, osetljivost stomaka, nesanica, razdražljivost dan uoči punog Meseca, kao i dan posle. Porodični problemi i svađe. Sve što je iz prošlosti i što se guralo pod tepih pojavljuje se ponovo.

Petak je idealan dan za uživanje, laganu komunikaciju, umetnost i emocije. Inspirišite druge svojim kreativnim talentima, pomozite nekome ili obradujte nekoga lepim poklonom. Najbolje je da ste u što intimnijim okruženju ili sa malim brojem ljudi.

Subota donosi neprijatnu komunikaciju koja se posebno odnosi na partnerske odnose. Sva nezadovoljstva će isplivati na površinu i rezultirati eventualnim prekidom odnosa. Ovog dana planeta ljubavi, Venera, je na poslednjem stepenu, što je kritičan stepen jer predstavlja jednu vrstu prekretnice u vašim odnosima.

Subota veče je idealna za velika društva, društvene događaje i online edukacije. Sve prodaje putem interneta su pojačane, i dobro je vreme za reklame i digitalni marketing. Prilika za nova poznanstva.

Nedelju završavamo prelaskom Venere u znak Lava, što će u narednih nedelja iz jednog intimnog okruženja postaviti polje ljubavi, finansija u polje zabave i javnosti.

Ovaj dan nosi dosta izazova kroz komunikaciju, svađe, posebno između podređenih i nadređenih, ali i kod onih koji su po poziciji ravnopravni neko će naglašavati svoj ego i želeti da dominira, što će kod vas izazvati izlov besa i frustracije. Tek uveče možete izgladitu neke odnose i uspostaviti stabilniju konverzaciju.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA