MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2021: Ribe upoznaju srodnu dušu, Biku stižu pare, a Lavu poslovni uspeh

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za jul

  • 1
muškarac, žena, momak, devojka, ljubav, par, Foto: Pixabay

Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Trenutni položaj planeta čini vas da se osećate kao svoj na svome, snažni, direktni i spremni na akcije. Ta energija vama odgovara i može se reći da je naredni period povoljan za sve Ovnove, naročito one koji su rođeni u prvoj dekadi meseca. Povoljni aspekti donose lepu kontrolu toj energiji kao i laganu usmerenost ka cilju, bez nekog skretanja niti većih prepreka. Imaćete uspeh u poslovnim poduhvatima, naročito ako ste rešili da započnete nešto sasvim novo.

Oni koji su nezaposleni ovog meseca mogu jako lako doći do kvalitetnog posla I biti veoma zadovoljni.

Ljubav: Aspekti na nebu donose jako lepu energiju za ljubav. Vrlo lako može da vam se vrati neka osoba iz prošlosti, ili da se prekinuta veza nastavi… U svakom slučaju, ovaj mesec vam je naklonjen za ljubavna dešavanja.

Slobodni Ovnovi mogu upoznati mlađu osobu, obrazovanu i komunikativnu preko prijatelja ili društvenih mreza, ili nekih poslovnih prilika.

Za one Ovnove koji su u braku ili dužim vezama takođe povoljan period, naročito ako negde otputujete sa voljenom osobom…

Zdravlje: Vreme je za detoksikaciju organizma, unosite više tečnosti.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Finansije će biti naklonjene ovog meseca, planete u polju novca donose dobitke, poklone, laku zaradu, naročito ako se bavite medijima, izdavaštvom, novinarskim poslom, pisanjem…. Isto tako novac dolazi preko žena i ljubavi. Polje posla je pod uticajima retrogradnih planeta, što donosi neko odugovlačenje, čekanje, ali i mogućnost vraćanja na nešto staro, ili na obnovu saranje sa bivšim klijentima, kolegama.

Oni koji traže posao sada će imati uspeha u poslovima koji su povezani sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama.

Ljubav: Jako je povoljan period da se bivše ljubavi vrate u vaš život, ili da se obnovi kontakt sa osobom iz prošlosti. Za one koji su zauzeti ide dinamičniji period, izvesna je mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom. Partner može biti malo nestrpljiviji, imati inicijativu, pa to možete doživeti i kao neku vrstu pritiska ili forsiranja, što u vama može stvoriti i određene otpore, ali uspećete da pronađete rešenje koje će oboma odgovarati.

Za slobodne Bikove povoljan je period za nova poznanstva, kao i za ulazak u strastvenu vezu sa nešto mlađom osobom.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Imaćete izraženu intuiciju i osećaj za posao u narednom periodu. Položaj planeta doneće vam nove kreativne ideje, kao i mogućnost da brzo odreagujete i stvorite ambijent i povoljne prilike da te ideje realizujete. Poslovi povezani sa tehnikom, kompjuterima, novim tehnologijama… biće vam naročito nakolnjeni ovog meseca.

Za one koji su u privatnom biznisu povoljan je period da na brzi način dođete do zarade i da napredujete. Ukoliko razmišljate o kupovini ili prodaji nekretnine, ovaj mesec vam je naročito naklonjen.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, za vas je pravo vreme za ljubav. Osoba sa posla vam se udvara, ali je odnos na neki način nedefinisan. U pitanju je ili mlađa osoba, ili osoba koja je mladolika, ali jako komunikativna, pametna, duhovita. Mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koju srećete preko poslovnih prilika je izvesna.

Oni koji su u braku imaju jak uticaj planeta koji može da stvori neku sumnju ili nepoverenje u partnerskim odnosima. Nije sada vreme za ozbiljne razgovore, mogli biste da završite u ćorsokaku, i da ne uradite ništa pametno. Sačekajte bolju priliku.

Zdravlje: Osetljiviji su disajni putevi, sklonost prehladama i upalama. Više se odmarajte, šetajte, bavite se sportom.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Povoljni astro aspekti otvaraju povoljan period da napravite veće promene na polju posla i da nešto proširite, unapredite. Naročito je povoljno za one koji se bave privatnim poslom; imaćete podršku rodbine, kao i bliskih prijatelja. Saradnja sa ženama može biti naročito povoljna za vaše poslovanje. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa javnošću, ovog meseca možete postići dobre rezultate.

Za nezaposlene Rakove nije baš povoljan period za posao. Obećanja postoje, baš kao i prilike, ali se još nešto odugovlači, pa budite strpljivi.

Ljubav: Polje ljubavi će biti pod uticajem tranzita, jul je dosta energičan za sve Rakove. Ukoliko ste slobodni očekujte strastvenu avanturu sa jednim Ovnom ili Škorpijom. U pitanju je mlađa, energična osoba, koja je prodorna i ima inicijativu, vi ne morate ništa da radite, samo da se prepustite…

Za one koji su u braku ili dužim vezama, sledi period zatišja. Voljena osoba će biti dosta usmerena na posao i obaveze, pa ćete se osetiti usamljenim, zapostavljenim. Ipak, sve je to prolaznog karaktera, pa imajte razumevanja.

Zdravlje: Slaba tačka su bešika i mokraćni putevi. Lekoviti čajevi mogli bi da pomognu.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Bićete puni novih ideja tokom meseca, imaćete jako dobru komunikaciju i saradnju sa kolegama i nadređenima. Mnogi od vas će razmišljati i o promeni posla, a jako su povoljni aspekti da vam nešto novo iskrsne što će vam u potpunosti odgovarati. Ceo mesec je u znaku povoljnih promena za vas, pa iskoristite te uticaje na najbolji mogući način, jer vas očekuje uspeh.

Za one koji su u privatnom biznisu takođe je povoljan period i za posao i za finansije. Nezaposleni Lavovi sada lako mogu naći posao, ako čekate da se ispuni neko obećanje, ovaj mesec je povoljan.

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajima putovanja i zabave. Ukoliko ste slobodni, najpre ćete na nekom kraćem putu upoznati mlađu osobu, sa kojom u početku može biti i neki vidi prijateljstva, a kasnije i doći do emotivne veze.

Oni koji su u braku imaju jak uticaj tranzita koji dovodi emotivne odnose u preispitivanje, a neki od vas mogu doživeti i zahlađenje odnosa sa partnerom. U prvi plan će izaći sve ono što je potiskivano, što niste rešavali, ali nije ni podržavajuće za dalji odnos i sreću.

Zdravlje: Slaba tačka mogu biti noge i krvni sudovi. Više se krećite.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Polje posla je pod uticajem tranzita koji će od vas zahtevati veću odgovornost. Sada je povoljan period da završite i zaključite neke stare dogovore ili da ih ponovo aktivirate. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa saobraćajem, turizmom, špedicijom, kao i poslove povezane sa pisanjem ili podučavanjem, ovaj mesec je povoljan za uspeh i napredovanje.

Za one koji su nezaposleni nije toliko povoljno za započinjanje novog posla, strpite se još neko vreme.

Ljubav: Odličan period za druženje sa prijateljima. Postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati, ali isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv.

Povoljan je period i za Device koje su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje pažnjom, a takođe i nekakvim poklonom.

Zdravlje: Slaba tačka je stomak, kao i sistem organa za varenje. Povedite računa o ishrani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA