≫ 

Astro letnje avanture: Blizanci će upoznati ljubav svog života, Jarčevima emocije na testu

Pred nama je uzbudljiv period, a aspekti na nebu mnogima će doneti novosti na emotivnom planu

  • 0
ljubav, par, partner, momak, devojka, livada Foto: Freepik/freepic.diller

Leto je stiglo, a sa njim i "žurka" koju će nam prirediti planete i učiniti da se svaki predstavnik Zodijaka, bilo a je slobodan ili ne, pozabavi emotivnom sferom.

Kada se Venera i Mars sretnu u vatrenom Lavu, mnogi će njihov uticaj osetiti na polju ljubavi. Neki će naći ljubav svog života,  nekima će emocije biti na testu, a neki će se ludo zabavljati.

Ali svi predstavnici Zodijaka osetiće na neki način "ludi letnji ples" planeta na nebeskom podijumu.

Ovan

Suprotno vašoj burnoj naravi, vi  u ovom periodu želite više od strasti u ljubavnom životu.  Mlad Mesec 9. jula vas će podstaći  da se preispitate za čime čeznete u životu.

Očekujte udvarače 13. jula, tokom aspekta koji donosi komunikaciju Venere i Marsa, i 8. avgusta, za vreme mladog Meseca u Lavu.

Ti aspekti mogli bi da dovedu do prave veze.

Ako ste već u vezi, s partnerom će stvari postati tople i nežne 9. jula, a zatim senzualne i sanjive 16. avgusta kada strastvena Venera uđe u Vagu.

Bik

Ovog leta želite nešto više od ljubavi - istinsko partnerstvo u kome se možete povezati sa svojom ljubavi na dublje načine nego što ste ikad mislili da je moguće.

S obzirom na to da su prijateljstvo i uzajamno poštovanje temelj vaše veze, biće vam lako da doživite ono što tražite  već 13. jula, kada se Venera i Mars sjedine u Lavu.

Ostatak leta biće prijatan. Jedini izuzetak je kada 19. avgusta buntovni Uran učini svoje i pokrene raspravu.

Osim toga, možete očekivati ​​da ćete se izgubiti u romantičnom snu, posebno 21. jula, kada Venera uđe u Devicu, i 10. septembra, kada Venera zakorači u strastvenu Škorpiju.

Blizanci

Kraj retrogradnog hoda Merkura i post-retrogradno razdoblje 7. jula otvoriće vrata novim vezama. Bićete žedni uzbuđenja i želećete da upoznate zanimljive ljude. To vas čeka 13. jula, kada se Venera i Mars spoje u Lavu.

Ali budući da ste vi "društveni leptir" koji leti s cveta na cvet, teško da će vas iko sprečiti u povezivanju s mnogo novih ljudi.

Stvari će se promeniti 16. avgusta ulaskom Venere u Vagu, kada bi mogli da sretnete za vas nekoga posebnog. To neće biti nešto uobičajeno, a 30. avgusta želećete da započnete i ozbiljnu vezu, jer ćete shvatiti da ste upoznali ljubav svog života.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Rak

Ljubav se ovog leta oseća svuda oko vas. Za Rakove je važno da prestanu da koriste manipulacije da bi dobili ono što žele.

Postavljanje strogih granica 1. jula, kada se Mars i Saturn suprotstavljaju, preokrenuće energiju i omogućiti vam da promenite smer odnosa tokom mladog Meseca u Raku 9. jula. Stvari mogu postati bolje ako minimizirate dramu i opustite se.

Lav

Početkom leta, čuvaćete svoje srce. Tek 13. jula, kada se Venera i Mars zaigraju zajedno na vašem Suncu, upoznaćete neke nove ljude.

Prolazite kroz velike promene kada je u pitanju svest o tome šta vam od partnera treba, a u poslednje vreme očigledno je da vas zanimaju samo ozbiljne veze.

Međutim, možda ćete morati prvo da poljubite nekoliko "žaba" dok ne upoznate princa.

Svoju srodnu dušu mogli biste da pronađete tokom punog Meseca u Vodoliji 23. jula, a možete očekivati ​​i produbljivanje veze za vreme plavog Meseca 22. avgusta.

Jedini datum na koji bi trebalo da pripazite je 1. jul, kada se Mars i Saturn međusobno suprostavljaju na nebu.

Devica

Vaši prijatelji će ovog meseca imati mnogo toga da kažu o vašoj trenutnoj vezi, posebno 9. jula i 11. jula.

Odbrana vaše simpatije ili partnera uzeće danak prijateljstvu, jer ćete početi da se povlačite zbog njihovih kritika. Umesto da se fokusirate na negativnost, otvorite svoje srce za razvoj svog odnosa 21. jula i 11. avgusta, kada Venera i Merkur uđu u Devicu.

Do kraja leta imaćete osećaj kao da ste u potpunosti proširili svoje srce. Puni Mesec u znaku Riba 20. septembra odlično je vreme za romantiku sa partnerom i nudi vam priliku da uspešno uđete u jesen emotivno ispunjeni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA