Venerin ples u sazvežđu Lava donosi ljubav iz snova: 3 znaka Zodijaka će posebno osetiti njen uticaj

Planeta ljubavi i lepote do 21. jula donosi veliku sreću u emotivnim odnosima osobama rođenim u znaku Bika, Device i Škropije

  • 0
venera jupiter astrologija  horoskop Zodijak Foto:Pixabay

Venera, boginja lepote i ljubavi ušla je u sazvežđe Lava i na tom podijumu plesaće sve do 21. jula, a astrološki gledano ovaj aspekt biće povoljan naročito za tri horoskopska znaka kojima će ovaj period doneti velike promene na planu ljubavi.

Bik

Nije da se niste nadali da će ovaj dan doći. Ali ipak niste mogli da zamislite da će vas zapljusnuti ta količina sreće i radosti u ljubavi. Vi ste romantik, ali takođe vam je srce prošlo kroz razne emotivne lomove i  niste  sigurni da biste opet mogli lako da podnesete neki emotivni poraz.

U ovom periodu to vam se i neće dogoditi, jer ćete stupiti u kontakt sa osobom koju verovatno već poznajete, ali je nikada ranije niste gledali kao potencijalnog partnera. Ta osoba je pouzdana i odana,a  to je ono što vama posle svega treba.

Od zone prijateljstva do romantike o kakvoj ste sanjali deli vas samo mali korak.  Koliko god da krijete emocije, ovog puta ćete se naći pred osobom koja će srušiti sve zidove oko vas i dirnuti vas usred duše.

Devica 

Verovatno ste neko ko veruje da je pronašao ljubav. Nemate potrebe za bilo kim drugim, nemate potrebe za avanturama, pa čak ni za društvenim životom.

Volite osobu s kojom ste i ona je vaš partner, možda i za ceo život.

Ples foto: pixabay.com

A onda Venera zapleše u Lavu i sruši sva vaša ubeđenja! Odjednom, kao iz vedra neba grom, u vaš život ulazti neko ko vam donosi mnogo više ispunjenosti i uzbuđenja. Bićete u dilemi šta da učinite i za koga da se odlučite - staro i sigurno ili novo, uzbudljivo i nepoznato.

Poslušajte srce ovaj put, a analiziranje i razum ostavite po strani.

Škorpija

Škorpije savršenom vezom smatraju samo onaj odnos koji je pun strasti. To je za njih tako tipično.

Dobrodošle u vreme na Venere  u Lavu! Vama se dešava čudo na ljubavnom planu. Upoznaćete nekoga u koga ćete se zaljubiti onako kako nikada do sada niste.

Ta osoba nema nameru da bude sa bilo kim osim sa vama, do kraja svog života, ukoliko i vi to budete želeli. Venerine čari u Lavu navešće vas da volite duboko, odano, a sve to upotpunjeno onim što je vama najvažnije - vrućim i  nezaboravnim scenama u spavaćoj sobi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA