≫ 

Ova 3 horoskopska znaka će preboleti bivšu ljubav: Konjukcija Venere i Marsa donosi velike promene

Astrolozi najavljuju preokret

  • 3
Venera/Zodijak Foto: Pixabay

Mars u astrologiji predstavlja planetu snage, moći i strasti, dok Venera simboliše planetu ljubavi, harmonije i romantike. Kada se Venera i Mars spoje, doživljavamo rađanje njihovih energija i novo buđenje ženskog i muškog principa u nama.

Tokom ove nedelje, pa sve do 27. jula, ove dve planete će biti naklonjene onima koje žele da nastave dalje i zaborave staru ljubav.

Ova 3 horoskopska znaka će imati sreće i konačno će prošlost ostaviti tamo gde joj je i mesto.

Ovan 

Pripadnici ovog znaka su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali je primetno da su u poslednje vreme pronašli mir i sve im je baš potaman. Mesecima je Ovnove mučio prethodni odnos i nisu mogli da izbace bivšeg partnera iz glave, a onda se desilo čudo.

Ovnovi su poznati po tome da brzo preboljevaju partnere, ali im je poslednja ljubav zadala neočekivane muke. Međutim, tome konačno dolazi kraj, jer su planete blagonaklone prema vama.

Srećna žena, devojka Foto: Pixabay

Bik

Racionalni Bik će pokušati svim silama da spasi vezu, ako ništa drugo, barem zbog toga što ne voli promene. Ako ipak dođe do prekida, trebaće mu mnogo vremena da se oporavi.

Strah od promena u početku će ga kočiti da krene dalje, ali će mu konjukcija Venere i Marsa pomoći da shvati da je s raskidom dobio mnogo novih mogućnosti koje bi inače propustio.

Ukoliko ste rođeni u ovom zemljanom znaku i mislite da ne možete da pustite nikoga u svoje srce, setite se koliko ste vatreni i koliko vas je lako zavoleti, a ove dve čarobne planete daće vam "vetar u leđa".

Lav

Konjukcija Venere i Marsa se odvija upravo u znaku Lava, što znači da su osobama rođenim u ovom vatrenom znaku planete izuzetno naklonjene.

Lavovi se ne snalaze dobro u ulozi ostavljenog partnera. Iako su tužni zbog gubitka voljene osobe, veći je problem njihov povređeni ponos. Bivšem partneru neće dati do znanja da su povređeni, čak i kada im je srce slomljeno.

Ali, dragi Lavovi, nemojte da brinete - vaše slomljeno srce će ponovo postati celina. Naredni period je vaše vreme kada ćete ponovo zasijati. Konačno ćete imati priliku da popravite stvari na bolje, ali ćete ujedno sve proživljavati stresno, jer će vam Mars doneti energiju, ali će vas i iscrpljivati.

Bićete dominantni i egocentrični u svakodnevnim odnosima, ali će vam ta uloga i prijati.

Video: 2021. biće poprilično uspešna za sve znakove Zodijaka, a samo će neki imati najviše sreće u ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA