≫ 

Stižu astrološki turbulentni dani: 3 su posebno teška, ne rizikujte i dobro pazite šta ćete reći

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Ova nedelja će doneti dosta aktivacije i sprovođenje planova u delo, o kojima se razmišljalo i pregovaralo prethodne nedelje.

Prvi dan sedmice najavljuje promene i potrebu da se nekih situacija oslobodimo i pobunimo protiv restrikcija i ograničavajućih okolnosti. Prisutna je nervoza i velika doza stresa, pa možete eksplodirati zbog sitnice. Ovo je moglo biti prisutno i prethodnog dana.

U ponedeljak u zoru Mesec prelazi u znak Riba, što vam može otežati buđenje. Možete imati veoma živopisne snove, pa se potrudite da ih zapamtite, jer vam mogu doneti neku poruku. Teže ćete funkcionisati ovog dana, jer nisu naglašeni fokus i koncentracija. Imunitet je slabiji. Bićete osetljiviji i emotivniji.

Dan je idealan za putovanja u egzotične i daleke krajeve, kao i za intuiciju i kreativnost. Ipak, previše emocija može izazvati burne reakcije koje će voditi u nesporazume.

U utorak budite oprezni u komunikaciji i saobraćaju, jer je Merkur na poslednjem stepenu. Sa druge strane, ni Mesec iz Riba ne pruža podršku komunikaciji. Govor tela, osećaj i intuicija nadjačavaju logiku, pa je potrebno distancirati se od puno priče.

Usmerite pažnju na maštu i inspiraciju, pokrenite kreativne ideje ili stvarajte umetnička dela. Idealno je dan provesti negde pored vode. Više odmarajte i spavajte.

U sredu imamo dve značajne promene, Merkur ulazi u znak Lava, a Jupiter se vraća u znak Vodolije. Takođe, Mesec prelazi u dinamični znak Ovna koji će brzinu događaja dodatno osnažiti. Osetićete promene u komunikaciji. Teme su potpuno drugačije. Sada su više u “JA Fazonu”. Šta ja želim, ko sam i kako JA želim da živim.

Misli su okrenute ka javnosti, ka zabavama i druženju. Nestrpljivi ste da se nešto pokrene, posebno razdražljivi sa usporenim ljudima i njihovoj neodlučnosti. Sve želite sad i odmah. Neko vam lako može “stati na žulj”, pa pokušajte da ne reagujete burno. Ne kritikujte.

Promena Jupitera u znak Vodolije može doneti i promene na kolektivnim zbivanjima, posebno onih koja se tiču društva, okupljanja, zajednice, kao i zakonskih mera.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

U četvrtak će se to posebno osetiti, jer će Mars sa poslednjeg stepena Lava praviti opoziciju na Jupiter, što donosi ozbiljne događaje po pitanju zakona, otvorene i javne sukobe, skandale, pad sa položaja uticajnih osoba, masovna stradanja, požare, probleme sa strujom i mašinama, vetrove. Klonite se opasnosti i rizika ovih dana.

Kasno uveče tog dana, planeta Mars menja znak. To govori o promeni aktivnosti i usmerenosti energije na druga životna polja. Javiće se volja i želja za promenom posla, ali i planiranjem i reorganizacijom svog života i životnog stila. Možete sprovesti neki novi plan ishrane i vežbanja.

U petak nailazite na prve otpore i prepreke na svom putu ka transformaciji. Želećete da odustanete. Ukoliko budete svesni toga i ne ustuknete pred prvim izazovima i strahovima, dobićete novu vrstu energije i fokusa da istrajete. U večernjim časovima osetićete promenu energije. Provedite veče uz neku laganu večeru i dobro društvo.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Subota nosi izazove i sukob između starog i novog. Pojavljuju se nove i neočekivane okolnosti koje vas izvlače iz zone komfora na koje sada niste spremni. Budite strpljivi sa sobom i drugima kako biste lakše prebrodili sve izazove.

Dve podjednako važne oblasti ovog dana nalaze se u konfliktu i biće vam teško da se odlučite i pokrenete na akciju. Nesporazumi u komunikaciji, posebno između mladih i starijih.

Nedelju završavamo veoma aktivno. Imamo dva planetarna aspekta Merkura, konjukciju sa Suncem i opoziciju sa Saturnom. Prvi donosi svesne odluke, dogovore, razgovore i ideje i planove koje planirate da sprovedete u delo. Takođe, važne informacije stižu do vas. Nešto što je do sada bilo skriveno izlazi na videlo.

Drugi aspekt govori o problemima u komunikaciji, saobraćaju, na putovanju, kao i neka odlaganja ili čekanja. Potrebno je preuzeti odgovornost za važne odluke i pregovore. Problemi sa automobilom, administracijom, u saobraćaju ili u komunikaciji, nepovoljne vesti, brige i teške misli. Budite strpljivi, oprezni i fokusirani.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA