≫ 

Kako se muški znakovi Zodijaka ponašaju kada se zaljube: Vage obasipaju pažnjom, Ovnovi idealizuju

Kada im se neki muškarac dopadne, većina žena vreme provodi u razmišljanju da li i on oseća isto

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Muškarci su spremni na mnogo toga kada se iskreno zaljube. Često njihovo ponašanje ide na sopstvenu štetu, ali isto tako nekada i "urodi plodom."

Nisu svi muškarci isti, svi oni na različite načine pokazuju ljubav. Jedni nisu vešti na rečima, ali zato poklona i iznenađenja nikada ne manjka, dok su drugi pravi laskavci i znaju kada je pravo vreme da kažu pravu stvar.

Žene uvek na početku ljubavne veze zanima kako će se muškarac ophoditi prema njima i na kakve je sve ludosti spreman zbog ljubavi, ali to takođe mnogo zavisi od  horoskopskog znaka u kojem je rođen.

Ovan

Ovnovi idealizuju voljenu osobu očekujući od nje zaista nemoguće stvari, ali ovakvo ponašanje je prisutno samo u početku ljubavnog odnosa.

Ovan će imati obilje planova, ideja i sadržaja za vaše sastanke, kojima će vas zasipati nemilice. Želeći da vam se pokaže u svom sjaju čoveka od akcije i organizatora, pozvaće vas na romantični vikend već posle prvog sastanka.

Nemojte se uplašiti od njegovog entuzijazma, ali sačekajte da vidite hoće li ga tako raspoloženje držati i posle nekoliko sastanaka.

Bik

Muškarac rođen u znaku Bika svoju naklonost izražava isključivo kroz poklone i pozive na romantične večere.

Kada se ovaj horoskopski znak zaljubi, on devojku koja mu je ukrala srce obasipa skupim poklonima i vodi na skupe večere uz neko dobro vino.

Blizanci

Kada se muškarac rođen u ovom znaku zaljubi, to ćete lako prepoznati jer nećete moći da dođete do reči. Ali, to sve zbog toga jer želi da vas zadivi svojim zanimljivim pričama.

Međutim, osobe rođene u ovom znaku Zodijaka su vrlo neozbiljne i lako gube interesovanje, tako da nikad ne znate na čemu ste. Ali, ako se zaista zaljubio u vas, on će vam to i reći - samo ne očekujte da vam bude dostupan svaki dan, po ceo dan, jer njegov avanturistički duh to neće trpeti.

Ljubav, zaljubljeni par Foto: Shutterstock

Rak

Muškarac Rak važi za jednog od najemotivnijih i najvernijih znaka Zodijaka. Kada je zaljubljen, muškarac Rak postaje samo vaš i potpuno vam se predaje. On svoje emocije ne prikriva, vrlo je romantičan i spreman da vam učini sve što želite, samo da budete pored njega.

Ako ga ne ohrabrite dovoljno, on će verovatno odustati. To mu je najveća mana, naročito kad mu je stalo - tada postaje preosetljiv i ako vas pozove na sastanak, a vi ga odbijete jer ste zauzeti, on će u tome videti vašu hladnoću i nezainteresovanost i uvrediće se.

Lav

Lavovi su uvek strastveni i harizmatični, a tako je i kada se zaljube, s tim što neće lako prepustiti svoj "plen". Ako vas Lav okarakteriše kao nešto svoje, nećete moći da se izvučete. Kada je muškarac Lav zaljubljen sve pršti od emocija i za njegovu ljubav svi moraju da znaju. 

Devica

Device se uvek pretvaraju da su hladne i nezainteresovane, a zapravo su veoma emotivne. One možda neće odmah pokazati svoja osećanja, ali zato vole iskreno. Ukoliko želite da vam otvoreno kažu kako se osećaju - pitajte ih direktno, jer one to same neće reći.

Ono što ih definitivno odaje je što postaju jako nespretni i smotani kada su u vašoj blizini.

Video: Ovo je pet horoskopskih znakova čije su žene najžešće i mentalno najjače!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovca

    26. jul 2021 | 19:24

    Ma najbolji je ovaj ovan,izigra se odradi svoje la ako je ok u redu ako nije aj ćao,odoh da se igram dalje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA