Kako da izaberete poklon za svaki horoskopski znak: Bikovi i Lavovi vole luksuz, Blizanci su skromni

Dovoljno je samo da znate u kom znaku je rođena osoba koju želite da obradujete poklonom

  • 0
Žena, poklon, žena drži poklon Foto-ilustracija: Shutterstock

Da biste izabrali najbolji poklon, trebalo da znate u kom horoskopskom znaku je rođena osoba kojoj pripremate dar. Tada će "planetarna energija" uraditi svoje i dati vam mogućnost da izaberete najbolje.

Za svaku osobu, a samim tim i za svaku situaciju, kao i za samu osobinu određene osobe, vezana je određena vrsta astralne inteligencije. Astrolozi su otkrili koji pokloni će najviše obradovati osobe rođene u vatrenim, zemljanim, vazdušnim i vodenim znacima Zodijaka.

Ovan

Ovan voli poklone. Sve uzbudljivo, šareno i zabavno učiniće Ovna srećnim.

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku vole iznenađenja, iako su individualci koji vole da dokazuju svoju superiornost, jedinstvenost i isključivost. Ovna će obradovati funkcionalan poklon, zato mu odaberite neku "modernu tehnologiju", kompas ili navigaciju. Omiljeni cvet Ovna je dalija, a najdraža boja mu je crvena.

Bik

Bik voli luksuzne, senzualne i praktične poklone. Ako ste u potrazi za poklonom za ženu Bika, nemojte mnogo da razmišljate - novac je ono čemu će se najviše obradovati. Muškarac Bik, kao i žena, voli sigurnost i komfor, pa je stoga neophodno rukovoditi se ovom činjenicom pri izboru poklona.

Ukoliko ne želite da poklonite novac, opredelite se za komfornu fotelju, krevet ili neku udobnu odeću.

Blizanci

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku obožavaju svoje rođendane, pa će se tako veoma radovati kad im se pojavite sa darom u rukama. Ali, njima materijalna vrednost nije bitna.

Uvek će se obradovati CD-u neke grupe koju obožava ili nekoj kompilaciji hitova. Osim toga, Blizancima možete pokloniti i neki sportski sat u boji.

Ženi rođenoj u ovom znaku obavezno kupite cveće, i to šareno, a kada birate poklon neka to bude neka zanimljiva knjiga.

Poklon. Dan zaljubljneih Foto: Freepik.com

Rak

Rak zna da ceni poklon, ali više pažnje poklanja načinu na koji ga je primio. Osobe rođene u ovom vodenom znaku su veoma emotivne i kroz život ih vode osećanja, a ne racio. Rak voli udobnost i eleganciju, pa će stare kolekcionarske stvari pobuditi njegovo interesovanje.

Lav

Lav obožava poklone i ceo proces poklanjanja koji mora da bude spektakularan. Lavovi su materijalisti i vole luksuzne poklone poput skupih i dizajnerskih stvari, zlata i skupog nakita i sve što je zlatne, žute ili narandžaste boje. Kod Lava sve mora da blješti, šljašti i bude upečatljivo.

Devica

Devica je praktična duša koja voli sve da analizira. Teške je naravi i ponekad voli da izaziva nevolje. Ali, Devica ima i svoju blagu i stidljivu stranu, a više od svega ceni praktičnost.

Devici možete pokloniti funkcionalne poklone, nešto od moderne tehnologije ili zanimljivu knjigu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA