≫ 

Mlad mesec u Lavu donosi preokrete: Ovnovi će pronaći srodnu dušu, a ovom znaku desiće se magija

Dolazi vreme kada će želje konačno biti ispunjene

  • 1
Mlad Mesec

Foto: Pixabay

Mlad mesec će 8. avgusta biti u znaku Lava. Donosi nam velike promene, pa ćemo, navodi astrolog Aleksandra Bjeljac, biti kreativniji, a značajni događaji odigraće se i na polju ljubavi. Mnogima će se aktivirati osećaj zadovoljstva i doći će do ostvarenja želja. U ovom periodu ćemo odbaciti sve što nas je opterećivalo, samo ne brzajmo. Strpljenje je to koje će nekima biti potrebno - primarno.

Ovan

 

Evo divnog perioda, oni koji su usamljeni mogu pronaći svoju srodnu dušu. Zauzeti će razgovorima svoju vezu dovesti na novi nivo. Aspektovani su vam novi planovi i realizacija istih.

Bik

 

Mnoštvo divnih trenutaka sa porodicom. Ne izostaju ni neka zanimljiva druženja. Najznačajnije je to da će doći do rešavanja poslovnih problema koji su vas mučili.

Blizanci

 

Sledi period radosti, razmene divnih reči i planova sa dragim ljudima. Konačno se oslobađate tereta koji ste nosili već duže vreme.

Rak

 

Divan period na polju finansija. Radićete marljivo, ali rad će vam se vrlo brzo isplatiti. Ceo ovaj aspekt fokusiran je na razrešenje i boljitak na finansijskom planu.

Srce, žuto

Foto: Pixabay.com

Lav

 

Lavovi, evo vašeg perioda. Vraćaju vam se entuzijazam i snaga. Ostvarićete svoje želje. Započnite sve što ste želeli i desiće se magija.

Devica

 

Bićete zaneseni i poneseni emocijama, ali ćete se i dalje preispitivati. Poslušajte srce i svoju intuiciju.

Video: Osobine koje čine ženu Ovna neodoljivom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA