≫ 

3 znaka Zodijaka koje čeka velika sreća u ljubavi: Sekstil Meseca i Jupitera učiniće čudo

Da li ste među srećnicima kojima će se dogoditi pozitivne promene na emotivnom planu?

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, jupiter Foto: Pixabay

Sekstil Meseca i Jupitera u Vodoliji, kako astrolozi tvrde, zbio se na nebu 13. septembra, ali će njegov uticaj neki znaci Zodijaka osećati narednih meseci.

Poznavaoci nebeskih prilika tvrde da će tri znaka Zodjaka posebno imati sreće u ljubavi.

1. Rak 

Rakovi će konačno odbaciti idealizaciju kao osnovni princip kojim se vode u ljubavi.

U vašem slučaju, tokom ovog tranzita ćete imati sreće u ljubavi, jer ne očekujete ništa. Jednostavno živite svoj život, želeći sve manje, što nesvesno otvara kapije sreće - prema univerzalnom zakonu. Što manje očekujete, više ćete biti iznenađeni, pa čak i oduševljeni.

2. Lav

Lavovima ovaj aspekt donosi u život osobu sa kojom bi mogli da ostvare dugu i lepu emotivnu priču. Dok Jupiter pleše na nebu sa Mesecom, Lavovi će biti zvezde ovozemaljskih podijuma oko kojih se sve vrti, pa i interesovanje različitih ljudi.

Mnogi pripadnici ovog vatrenog znaka neće moći da odluče čija pažnja im više prija. Ali, kako su im zvezde naklonjene, imaju sve šanse da naprave savršen izbor.

3. Ribe 

Senzitivne i osetljive Ribe konačno mogu da se raduju novim ljubavima, od kojih, ruku na srce, neke mogu da budu i tajne.

Ovaj znak Zodijaka kome su ljubav i emocije najvažnije na svetu, dok Jupiter pravi sekstil sa Mesecom ima šanse da konačno pronađe ljubav svog života, i to na na mestu gde se najmanje nada. 

Vrlo je moguiće da će svoju "drugu polovinu" naći na dalekom putovanju, u inostranstvu ili preko društvenih mreža i platformi za upoznavanje.

Ali to će za Ribe biti fatalan susret i moguća ljubav na duge staze.

Video: Neki ljudi vole da malo razmišljaju o prošlosti, ali ovim horoskopskim znakovima to teško pada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA