≫ 

Sedmica pred nama puna je astroloških izazova: Jedan dan donosi lepe aspekte i velike mogućnosti

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Ove sedmice su aktuelni partnerski odnosi i polje komunikacije. Imaćemo i izazove i podršku na tim poljima. Prozvani su Bikovi, Vage, Blizanci i Device u znaku i podznaku ove sedmice.

U ponedeljak se teško budimo i razbuđujemo. Usporeni smo i kasnimo. Ovaj dan je bolje iskoristiti za vizualizaciju svojih planova, meditaciju i povlačenje. Komunikacija nije jasna ovog dana, pa je poželjno izbegavati bilo kakve važne pregovore.

Oslonite se više na intuiciju i ne verujte mnogo polovičnim informacijama koje stižu do vas. Budite što iskreniji prema sebi i drugima, jer će neiskrenost da se ispostavi kao loš potez na duže staze. Ovog dana smo emotivniji i burnije reagujemo zbog punog Meseca koji se dešava u utorak, jedan sat nakon ponoći.

Utorak donosi lep aspekt između Merkura i Jupitera s kojim stižu povoljne vesti koje duže očekujete. Dan je odličan za odlazak ili planiranje putovanja, posebno sa partnerom ili društvom. Upišite neki kurs.

Pokrenite pitanja dokumentacije, kao što su viza i pasoš. Vratite se na edukaciju. Ipak, energija dana i punog Meseca izaziva potrebu da se ulazi u nesporazume i konflikte što za rezultat daje prekid odnosa. Mesec iz Ovna dodatno pojačava tenziju i ishitrene reakcije, nedostatak takta i strpljenja. Emotivni odnosi su poljuljani.

U sredu je Sunce na poslednjem stepenu, a aktuelan je napet aspekt između Merkura i Plutona, što donosi vesti o osobi slabijeg zdravlja, pad imuniteta, pad sa položaja, strah od promena kao i prepreke u ostvarenju vaših ideja i planova.

Razmišljate kako da prekinete neki odnos. Odluke koje treba da donesete vas plaše, pa se lako povlačite i odustajete, a nemate rezervni plan. Možete okončati neku poslovnu saradnju. Nepovoljne vesti dolaze do vas.

foto Pixabay

Četvrtak  će obeležiti  izazovan aspekt između Venere i Urana što donosi prekide emotivnih odnosa. Raskid, razvod, ali i razilaženje sa osobom koja vam je veoma draga ili prijatelj. Novčani izazovi. Ne ulažite novac u neke rizične poslove. Iako ovaj aspekt donosi strah od promena, i potrebu da situacija po svaku cenu ostane ista, preporuka je da napravite radikalniju promenu.

Uradite nešto neobično ili drugačije od vaše rutine. Ljubav se nalazi pod čudnim okolnostima ili sa osobom koju najmanje očekujete. Sada odnosi traže slobodu. Spoznajete za koga ili šta ste vezani i teško vam pada ako to morate da pustite.

U petak se suočavate sa problemima koji se tiču novca ili odnosa. Nemate podršku da započnete neku vezu. Ili je osoba zauzeta, ili je daleko, ili postoji izvesna razlika u godinama.

Prisutno je veliko nezadovoljstvo. Sa jedne strane želite ljubav i sigurnost, ali vam sa druge strane okolnosti uopšte to ne pružaju. Takođe, možete preterati u hrani, piću ili trošenju sve zbog prisutnog nezadovoljstva i potrebe da komenzujete nešto što nemate. Uzdržite se od preterivanja.

Subotu donosi povoljan aspekt između Marsa i Saturna koji možete iskoristiti za aktivaciju dugotrajnih planova i promena koje želite da imate. Potrebno je preuzeti odgovornost da bi kreirali svoj život po svojoj meri.

Sve što radite ili propuštate da radite imaće svoje posledice. Povoljan je dan da radikalno promenite svoje navike, ali i da formirate neke dugoročnije saradnje i stabilizujete svoje odnose. Fokus i koncentracija su naglašeni, što vam pomaže u obavljanju zahtevnijih zadataka.

U nedelju je Merkur već potpuno usporio svoj hod i sprema se za retrogradno kretanje. Stoga je potreban poseban oprez u komunikaciji i saobraćaju. Komunikacije neće manjkati, ali zbog površnosti možete prevideti neke informacije i napraviti grešku. Pokušajte da se više zabavljate i igrate i ne opterećujete se ozbiljnim i zahtevnim projektima. Ne insistirajte na kritikovanju i traženju grešaka, kao i nametanju odgovornosti drugima.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Kako astrolozi predviđaju 2021. biće godina velikih promena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA