Mars u Vagi je vreme preispitivanja: Aspekt koji tera na borbu i raščišćavanje odnosa sa drugima

Ovaj aspekt koji će trajati sve do kraja oktobra donosi promene mnogima, naročito na ličnom planu

  • 0
Mars Foto: Pixabay

Mars, planeta akcije, do 30. oktobra biće pozicionirana u znaku Vage.  Kako astrolozi tvrde, u razdoblju koje će trajati do kraja oktobra neki naši odnosi će se promeniti, videćemo neke stvari koje su nam dosad promicale, upoznaćemo nove ljude, a možda i prekinuti poneki odnos koji nam zadaje nevolje.

To su mogućnosti koje su izvesne kroz predstojeće razdoblje.

U ovom periodu bićemo fokusirani na naše odnose, partnerstva, na druge ljude i na ono što nam stiže od njih.

Astrolozi najavljuju da će se do kraja oktobra neki naši odnosi promeniti, kao i da ćemo mnogo jasnije i bolje videti stvari i svet oko sebe. Imaćemo priliku da steknemo nova poznanstva, ali i da neke odnose koji su zahledneli ili nas opterećuju možda i prekinuti.

Planeta Mars je po rimskoj mitologiji bog rata i njena energija tera na borbu, sukobe, raščićavanje, ali i simbolizuje energiju rasprava i svađa.

Na globalnom planu ovaj Mars tera na razrešavanje sukoba, a pošto je u Vagi koja je simbol diplomatije, mogao bi da donese neka rešenja sukoba pre za pregovaračkim stolom nego na bojnom polju.

Ovako aspektovan na ličnom planu, svakom pojedincu daje mogućnost da se pogleda u ogledalo i vidi svoj odraz u drugim ljudima.

Ono što nam u ovom periodu posebno smeta kod drugih ili nas uznemirava verovatno je nešto što imamo i sami, s čim je vreme da se suočimo i da to prihvatimo ili promenimo.

mars, planeta Foto: Pixabay.com

Zato do kraja narednog meseca možete da očekujte mnogo važnih životnih lekcija koje mogu biti značajne za vaš lični razvoj.

Postavljaćete sebi pitanja i tražiti odgovore.

Koliko ste dobri u postavljanju granica? Znate li da se zaštitite od onoga što dolazi iz okruženja, a ugrožava vas?

Vreme preispitivanja 

Preispitivaćete se da li imate hrabrosti da kažete "ne" onda kada je to potrebno.

Izvesno je da će vam se neki ljudi sada prikazati u novom svetlu, da ćete biti u situaciji da donesete neke odluke, što neće biti jednostavno, jer se ovako pozicioniran Mars u Vagi dvoumi i neodlučan je.

Ovaj Mars je veliki šarmer i zavodnik, voli da flertuje, tako da ako vam se i učini da vas neko osavaja ne verujte mu do kraja, jer je vrlo moguće da nema ozbiljne namere, već mu je stalo da se malo zabavi.

Pravednost, traženje ravnoteže, medijacija, miroljubivo rešavanje sporova, ali i pasivno agresivno ponašanje neke su od karakteristika ovako pozicioniranog Marsa s kojima ćemo se suočavati i spoznavati ih do kraja oktobra.

Mars u Vagi doneće i rešavanje sporova i parnica, ali i mogućnosti za početak nekog novog partnerstva kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Sporovi, parnice, početak novog partnerstva, raskid lošeg odnosa – sve su to mogućnosti koje nas sigurno čekaju do kraja oktobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA