≫ 

Kako se koji horoskopski znak bori sa tugom: Vage se povlače, Devica voli da bude sama

Horoskopski znak može da otkrije mnogo toga o našim slabostima

  • 3
Žena, karantin, izolacija, samoća, usamljenost, briga, tuga, zabrinutost

Foto-ilustracija: Pixabay

Tuga je sastavni deo života i emocija sa kojom se nije lako nositi. Svaki čovek je individua za sebe i na sebi svojstven način reaguje na nešto što ga je povredilo.

Jedni otvoreno pokazuju da su tužni i nije ih stid da puste suzu pred drugima, dok drugi vešto kriju da im se svet raspada.

Astrolozi tvrde da su tuga i to kako reagujemo na nju usko povezani sa horoskopskim znakom u kom smo rođeni, a evo šta kažu zvezde.

Ovan

 

Ovaj vatreni znak poznat je po hrabrosti, optimizmu, samopouzdanju i strastvenosti. U periodima tuge, njihova vatrena priroda može ih učiniti sklonim donošenju impulsivnih odluka, što im služi kao način prikrivanja boli gorućom ljutnjom.

Ovnu bi koristilo da se pre donošenja odluke zapita: "Da li će mi ova odluka ili postupak stvarno doneti nešto dobro?". Na taj način će donositi bolje odluke za sebe.

Bik

 

Kada je u tužnom periodu života, Bik želi da bude sam. Iako je inače strpljiv, u vreme tuge njegovo strpljenje nestaje.

Druga situacija koja se može dogoditi Biku za vreme tugovanja jeste problem sa snom.

Iako Bik u svojoj tuzi voli da bude sam, to nije dobro za njegovo mentalno zdravlje. Da bi lakše prošao kroz ovaj period potrebno je da misli i osećanja podeli sa pouzdanim prijateljima ili sa psihologom.

Blizanci

 

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku su srdačni ljudi i znatiželjni mislioci. U periodima tuge, njihova sposobnost razmišljanja je u punoj brzini, ali su ipak skloni depresiji. 

Kada se suočavaju sa periodom prekomernog razmišljanja, njihovom mozgu je zapravo potrebno samo opuštanje. Kada prolaze kroz period tuge, Blizancima može pomoći vođenje dnevnika.

Tužna žena telefon usamljenost tuga

Foto: Shutterstock

Rak

 

Oni imaju vrlo aktivnu maštu, neverovatan osećaj lojalnosti i urođenu veštinu uveravanja. Veoma duboko doživljavaju emocije i iz tog razloga u periodu tuge im može biti izuzetno teško.

Njihova tuga je propraćena sa puno suza i sa osećajem apsolutne usamljenosti. Priključivanje grupi za podršku može biti korisno, jer omogućava komunikaciju i razmenu snažnih osećanja.

Lav

 

U periodima tuge, Lav može biti vrlo transparentan sa svojim emocijama. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku takođe mogu da izgovore mnogo stvari koje povređuju ljude oko njih.

Jedan od načina na koji se nose s tugom je beg u umetnost. To može biti pisanje pesama, slikanje, pisanje knjige u kojoj mogu predstaviti sebe.

Važno je da steknu odgovornost za svoja osećanja i da ne reaguju na način kojim mogu povrediti druge ljude kada se osećaju loše.

Devica

 

Kada je tužna, Devica se u potpunosti povuče u sebe i voli da bude sama.

Kada doživljavaju bes i tugu, osobe rođene u ovom zemljanom znaku mogu da postanu pesimistične i tupe, možda čak i pomalo pakosne. Najviše bi im pomoglo da sve ono što osećaju "izbace" na papir, jer - papir trpi sve.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA