≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Lavove očekuje sudbinski susret, Jarčeve period predaha od obaveza

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 3
Horoskop, astrologija, zodijak

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Pred vama je povoljan period tokom kog će vam na poslovnom planu sve biti lako i jednostavno. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete pokretanje veze sa osobom iz inostranstva.

Na polju zdravlja vas očekuje dobro stanje. Imate sasvim dovoljno energije za sve i osećate se generalno dobro. Pred vama je faza u kojoj nećete imati nikakvih briga!

BIK

Moguće je da ste nestrpljivi da neke stvari privedete kraju pa ste na poslu uvek u žurbi. Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva situacija, kao i problemi sa ljubomorom.

Kada je u pitanju zdravlje moguće su neke hormonalne promene, kao i problemi sa osetljivom kožom koja je podložna nepravilnostima, aknama, nečistoćama.

BLIZANCI

Trudite se da ostavite dobar utisak na polju posla ali kao da uvek napravite neku sitnu grešku. Ljubavna situacija je kod vas stabilna i dobro se osećate pored svog partnera.

Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima vezanim za upalna i bolna stanja, kao i za povišenu temperaturu. Predeo glave vam je pogotovo osetljiv ali i krvni pritisak.

horoskop astrologija Zodijak

Foto: Pixabay

RAK

Maksimalno ste posvećeni svom poslu i svoje dužnosti sasvim ozbiljno shvatate. Kada je u pitanju ljubav imate dobar odnos sa voljenom osobom i uživate.

Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi, jer je moguć pad imuniteta. Povedite računa i o tegobama vezanim za jetru, žuč, želudac i generalno za nakupljanje masnoća u organizmu.

LAV

Moguće je da neke stvari ne vidite na pravi način, pa možete da napravite pogrešnu poslovnu procenu. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom sa kojom biste mogli da imate zajedničku budućnost.

Kada je u pitanju zdravlje, pre svega su naglašeni problemi sa vidom. Moguća je i malaksalost, nizak pritisak ali i neke srčane smetnje.

DEVICA

Na polju privatnog posla ćete konačno uspeti da ostvarite stabilizaciju. Ljubavna situacija bi trebala da bude generalno dobra, ne stoje vam veće svađe i problemi sa voljenom osobom.

Povedite računa kada je u pitanju stomak, pogotovo probava. Moguće su neke smetnje vezane za loše varenje. Potrudite se da svoju ishranu prilagodite.

Video: Stručnjaci otkrivaju: Koja rasa pasa je idealna prema horoskopskom znaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA