≫ 

Poslednji retrogradni Merkur u 2021. nosi izazove: Ne započinjite ništa novo i pratite intuiciju

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Kleopatra, horoskop, astrologija, zodijak Foto: Shutterstock

Ova sedmica nam kreće u velikom stilu Merkura koji rano ujutro kreće retrogradno. Oprez se preporučuje u komunikaciji i saobraćaju posebno rano ujutro u ponedeljak.

Naredne tri nedelje Merkur će donositi izazove na polju transporta, trgovine, dogovora i planova. Ne započinjite ništa novo, već se fokusirajte na započete projekte, posebno na one koje ste inicirali krajem maja i u junu. Savet je da ne kupujete nove telefone, uređaje ili automobile, jer su vrlo često prisutne greške i kvarovi.

Ponedeljak svakako nije idealan za postizanje bilo kakvih jasnih pregovora ili donošenje odluka. Informacije koje stižu do vas su polovične ili netačne.

Utorak je dan u kom se aktivira zahvalnost. Lepa reč i gvozdena vrata otvara. Budite ljubazni u komunikaciji i strpljivi. Ako činite nekome uslugu onda uradite to bez očekivanja, jer možete doživeti da osoba uzvrati nezahvalnošću, što vas može povrediti.

Da do toga ne dođe, svaki poklon ili pomoć dajte otvorenog srca. Pokreću se priče o stambenom prostoru, preseljenju i porodici. Oslanjajte se na intuiciju.

U sredu vas neke situacije mogu izbaciti iz takta  i dovesti do preteranih impulsivnih reakcija. Emocija besa biće prisutna ovog dana, kao i disbalans uma i srca koji možete najviše osetiti preko regije stomaka.

Venera gradi lep aspekt prema Neptunu što podržava bliskost, zaljubljivanje, tajne veze i odnose koji su na daljinu. Oni koji nisu otvoreni za kreativnost i inspiraciju mogu ovaj aspekt doživeti kroz izdaju, iluziju i obmanjivanje. Pogledajte neku romantični film ili pročitajte knjigu sa ljubavnom tematikom.

Četvrtak nosi izazove, ali i priliku da postavite dugoročne ciljeve. Neki projekat u koji ste ulagali dosta vremena i truda sada može da vam donose plodove i rezultate.

retrogradni merkur planete foto: pixabay.com

Ukoliko želite da se upustite u nešto što iziskuje disciplinu i posvećenost, onda vam ovaj aspekt između Sunca i Saturna daje volju i istrajnost. Dobar aspekt za partnerstva i ortakluke. Istog dana neko može imati poteškoće i izazove kroz porodicu, slab stomak i imunitet... Emociju ljutnje transformišite u bliskost.

Petak nudi bezbroj prilika za preterivanje, što u emocija, što u trošenju novca, konzumiranju hrane i pića. Neumerenost vas može koštati. Nije lako uspostaviti balans ovog dana. Ponovni aspekt kvadrata između Merkura i Plutona donosi izazovnu situaciju u kojoj ste se našli prošle nedelje i sada ponovo traži vašu pažnju. Oprez u saobraćaju.

Opsesivne misli i ideje, kao i odluke koje nije lako doneti. Budite oprezni sa novcem. Niste zadovoljni emotivnim odnosom u kom ste i razmišljate o prekidu.

U subotu su prisutna nervoza, nemir, a javlja se i buntovnički stav prema autoritetu. Nećete trpeti nametanje ničijih stavova, posebno onih osoba koje ne poštujete. Sukob ega i neočekivani obrt naizgled bezazlenih situacija koje se pretvaraju u stres i konflikt. Krajem dana možete izgladiti neki odnos. Ovog dana je Venera u dobrom aspektu sa Plutonom, pa razmislite o novcu i kreditima.

Možda vam vrate neki dug ili vi odlučite da investirate novac u nešto važno. Takođe, aspekt podržava promene unutar partnerskih odnosa. Odnosi koji se zasnivaju sada bazirani su ili na velikoj strasti ili na uzajamnoj koristi ili će barem jedna strana imati neku korist. Izbegavajte manipulaciju u odnosima. Kasnije će vam se obiti o glavu.

Nedelju završavamo razmišljajući o predstojecim obavezama, o tome kako da unapredite svoje zdravlje, kao i pospremanjem stambenog prostora. Okupirani ste bolestima, opterećuje vas vaše ili zdravlje vaših bližnjih. Budite vredni danas. Napravite plan aktivnosti za sledeću sedmicu.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Noć veštica i retrogradni Merkur u istom danu: Neka se ova četiri znaka pripreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA