≫ 

Ova 3 horoskopska znaka ne znaju da čuvaju tajne: Ne poveravajte im se ni za živu glavu

U životu nije lako proceniti kome možete verovati

  • 0
Ogovaranje, tračarenje Foto: Freepik.com

Postoje ljudi kojima možemo poveriti sve svoje tajne, znajući da da će ih čuvati do smrti. S druge strane, ima i onih koji jednostavno ne znaju ništa da sačuvaju za sebe.

Zašto nekim ljudima možemo da verujemo, a nekima ne, stvar je njihovog karaktera koji može da bude povezan sa horoskopskim znakom u kom su rođeni.

Naime, pojedini horoskopski znakovi ne shvataju važnost čuvanja tajni i često će ono što im kažete u poverenju veoma brzo ispričati drugima.

Astrolozi upozoravaju da ova tri horoskopska znaka ne mogu lako da sačuvaju tajnu koju im poverite.

1. Strelac

Strelčeve uvek zanima istina i samo istina. Neće prestati da vas ispituju dok im ne odate tajnu, ali znajte da ta tajna, od momenta kada im kažete, postaje javna.

Skloni su prenošenju glasina i preuveličavanju, pogotovo kada misle da je trač dovoljno sočan da se pretvori u zanimljivu priču. Doslovno će podeliti sa ljudima vašu najdublju intimu, samo da bi sebi napravili zabavu.

2. Blizanci

Oni ne mogu da drže jezik za zubima, pa je zbog toga bolje ne deliti sa njima nikakve tajne ili planove, pogotovo ako spremate neko iznenađenje.

Ipak, kada je neka tajna ozbiljna, potrudiće se da je ne proslede dalje, ali ako je reč o sitnicama, neće dugo čekati da ih ispričaju nekom trećem.

3. Devica

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku i te kako su zainteresovane za tuđe živote. Device će se potruditi da saznaju svaki mogući trač.

Sklone su da budu vrlo sebične i pomoći će vam samo ako igrate po njihovim pravilima. Ukoliko slučajno pokušate da im se suprotstavite, odaće sve vaše tajne, pa čak i one najdublje. Zato je bolje da im nikada ne poverite ništa čime bi jednog dana mogli da vas povrede.

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA