≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovima cvetaju ruže u ljubavi, Ribama se smeši prilika za putovanje

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, devojka, seta, tuga, jesen, moda

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija, mada ćete sada biti i trošenju skloni dosta. Što se tiče polja ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu atmosferu sa nekom novom osobom.

Po pitanju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Ženski pripadnici ovog znaka probleme sa hormonima.

BIK

 

Nije vam povoljan period za posao vrlo je moguće da će neko pokušati da vas obmane ili prevari. Na polju ljubavi vas očekuje naboj velikih i jakih emocija prema jednoj osobi.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa upalnim i bolnim stanjima, povišenom temperaturom, virusima ili infekcijama koje se ne otkrivaju na prvi pogled.

BLIZANCI

 

Možete da očekujete da ćete imati nalet dobrih ideja za posao. Povoljno je postavljena saradnja sa inostranstvom. Što se tiče ljubavi, uživate u maštanju o jednoj osobi na koju često mislite.

Na polju zdravlja su mogući neki problemi sa depresijom, melanholijom i sličnim psihičkim i emotivnim stanjima. Pospasni ste, umorni i kao u nekoj magli.

Horoskop, devojka, leto, sloboda, zalazak sunca

Foto: Pixabay

RAK

 

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom planu, a pogotovo u odnosu sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje jako lepo poznanstvo sa osobom koja vam poklanja mnogo pažnje.

Kada je o zdravlju reč ne biste trebali da imate neke nove poteškoće ili probleme. Puni ste pozitivne energije i osećate se sasvim dobro.

LAV

 

Ukoliko je postojao neki konflikt sa nadređenima, sada biste mogli da ga rešite. Na polju ljubavi vas očekuje dobra situacija sa osobom koju volite. Prepustili ste se emocijama.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su hronični problemi sa leđima, kičmom ali i sa vidom. Ukoliko ste već imali neku promenu dioptrije moguće je da vam je potreban ponovni pregled.

DEVICA

 

Pred vama je povoljan period u kojem će vas na poslovnom planu pratiti sreća. Kada je u pitanju ljubav maksimalno ste posvećeni partnerskim odnosima i dobro se osećate zbog toga.

Na polju zdravlja su mogući problemi sa jetrom, žuči, bubrezima, šećerom. Maksimalno vodite računa o sebi i ako primetite bilo kakve probleme- odmah kod lekara!

Video: Njih ćete teško prevariti: Ovo su horoskopski znaci sa najjačom intuicijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA