≫ 

Sudbinski parovi Zodijaka: 6 kombinacija koje su pravi primer fatalne ljubavi

Astrolozi kažu da su oni rođeni da bar deo vremena u životu posvete jedni drugima i da nikako ne mogu da se "obiđu"

  • 5
foto Pixabay

foto Pixabay

Da li ste nekada čuli kada ljudi kažu oni su jedno drugom suđeni? Kako se to u narodu često kaže, podržavaju i astrolozi koji otkrivaju postoje horoskopski parovi koji se privlače poput magneta i koji su jedni drugima najveće životne ljubavi.

To su uglavnom astrološki znaci koji se na astrološkoj karti nalaze jedan preko puta drugog.

Poznavaoci Zodijaka tvrde da postoji šest takvih kombinacija.

1. BIK I ŠKORPIJA

 

Kažu da je ljubav između ova dva znaka fatalna i da će, ako ne završe u braku, celog života jedno drugom ostati tiha patnja. Nežnog i posvećenog Bika razoružaće strasna Škorpija i on će joj se vrlo lako i brzo predati.

Kada uplove u vezu strast se rasplamsati, ali i zbog Bikove posesivnosti i Škorpijine sklonosti flertu nastaju problemi. Posle nekog vremena Bika umara nezaustavljiva energija Škorpije, dok nju počinje da nervira njegova pasivnost.

Rešenje je da strast preusmere iz spavaće sobe na druženje sa prijateljima.

2. OVAN I VAGA

 

Kod njih se dešava ljubav na prvi pogled. Čim se sretnu hemija proradi i varnice privlačnosti sevaju na sve strane. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kome je teško odoleti.

Ovan je direktan, što Vagi vrlo brzo počinje da ide na "živce". Ovna nervira Vagino cepidlačenje i neodlučnost. Astrolozi kažu da ovaj par mora da pronađe način da svoje suprostavljene prirode usmeri na neku zajedničku aktivnost, ako žele da im veza opstane.

3. BLIZANCI I STRELAC

 

Ova dva znaka ne privlače se samo fizički, već i intelektualno. Radoznali Blizanac i filozofski orijentisani Strelac obožavaju da razgovaraju.

Strelac je ubeđen da on sve i uvek najbolje zna, što Blizancima može da ide na živce. S druge strane, Strelčeve će nervirati povremena nonšalantnost Blizanaca, kao i njihova sklonost ka tračarenju. Rešenje je jednostavno: ako žele da opstanu zajedno, trebalo bi da više putuju.

Zodijak, astrologija, horoskop

Foto:Pixabay

4. RAK I JARAC

 

Snaga i stabilnost Jarca i osećajnost Raka su savršen spoj za uspešnu vezu. Strast koju Jarac ume da pokaže za neke druge stvari u životu može da izazove osećaj kod Raka da ga Jarac povremeno ignoriše, dok Jarcu može da bude neprivlačna nesamostalnost druge strane.

Da bi im veza opstala i trajala potrebno je da se stalno podsećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

5. LAV I VODOLIJA

 

Kralj nebeskih prostora Lav, ne može da odoli slobodoumnoj Vodoliji koja ne priznaje nijedan autoritet. Njen buntovnički duh baca Lava na kolena, dok je Vodoliji najprivlačnija Lavova harizma.

Problem nastaje kada Lav zatraži da Vodolijina pažnja bude usmerena samo na njega, kao da ostatak sveta ne postoji. Njoj će to ograničavanje ozbiljno zasmetati, kao što će Lavu "bosti oči" to što ona ne poštuje nikakve društvene norme i konvencije.

Ukoliko imaju nameru da ostanu zajedno, moraju više da se posvete jedno drugom i zajedničkoj intimi.

6. DEVICA I RIBE

 

Oni su primer onoga da se suprotnosti privlače. Devica voli red, rutinu i preciznost, dok Riba odbija takve stvari. Vezu oboje posmatraju kao način i priliku da da promene ono drugo. Devica u toj vezi traži način da nauči Ribu organizaciji, a Riba šansu da Devici pokaže kako da se opusti.

Devica je veliki kontrolor, što kod Riba može da izazove potrebu da pobegnu od stega. S druge strane, Devicu nervira nepouzdanost Riba.

Međutim, pošto su oba znaka spremna na kompromis, ovaj sudbinski par ima najveće šanse od svih koji su fatalni da zajedno dočekaju starost.

Video: Ako osvojite srce nekog od ovih šest horoskopskih znakova - voleće vas zauvek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA