≫ 

3 znaka Zodijaka koje će pratiti blagoslov Jupitera: Čeka ih sreća na svim poljima

Direktno kretanje ove planete će podstaći veštine u komunikaciji, pomoći da pronađete prave ljubavi, izgradite karijeru i sklopite dobre poslovne dogovore

  • 1
Horoskop, zodijak, astrologija, jupiter

Foto: Pixabay

Raspored planeta na nebu, kako astrolozi tvrde, daće posebno "vetar u leđa" neki znakovima Zoidjaka. U oktobru je nekoliko planeta izašlo iz retrogradnog hoda što donosi dobru energiju.

Podršku sa neba posebno će zbog direktnog hoda Jupitera, planete sreće i blagostanja osetiti tri znaka Zodijaka, koji će u narednih osam meseci uspeti da ostvare sve što zamisle.

Direktno kretanje Jupitera će podstaći veštine u komunikaciji što će omogućiti da pronađete prave ljubavi, izgradite karijeru, sklopite dobre poslove ili počnete da radite posao o kome ste celog života maštali.

Ovo je period u kome će neki predstavnici Zodjaka dobiti veću priliku, nego ikada ranije, da zarade novac ili umnože svoje bogatsvo.

1. Rak

 

Jupiter je za ovaj znak vrlo važna planeta, jer se on hrani snagom elementa vode. On daje Rakovima čvrstinu i smirenost, odanost i poštovanje porodičnih vrednosti.

Kada se Jupiter kreće direktno Rakovi su svoji, autentični i odani svojoj prirodi. Njih u narednih osam meseci čeka apsolutno blagostanje na svim poljima, od ljubavi do finansija.

Ako je već nisu sreli, ovo je idealno vreme da upoznaju svoju srodnu dušu.

2.Vodolija

 

Ovaj vazdušni znak je u harmoniji sa Jupiterom i sa ovim njegovim aspektom dobiće sve najbolje. Kreativna energija ove planete pomaže Vodolijama da se profesionalno samopotvrde kroz posebne talente koje će ispoljiti.

Jupiter će im doneti nove poslovne ponude u kojima će njihove sposobnosti doći do potpunog izražaja. Ovo je period u kome predstavnici ovog znaka mogu da očekuju i adekvatnu materijalnu satisfakciju za ono što rade.

Mnogim Vodolijama smeši se ponuda za saranju sa inostarnstvom koju će teško odbiti.

3. Vaga

 

Uticaj Jupitera na Vage u narednih osam meseci biće od ključnog značaja za ostvarenje njihovih snova. Oni će dobiti svoju životnu priliku za ljubav zahvaljujući Jupiteru.

Kada se ova planeta kreće direktno, mnoge Vage mogu ostvariti poslovni uspeh, započeti neki važan projekat i otvoriti vrata sreće na mnogim poljima.

Video: Šta će nam doneti Lovčev mesec u Vagi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA