≫ 

4 znaka Zodijaka koje će pratiti sreća u 2022. godini: Ispuniće im se šta god požele

Kraj 2021. godine i početak sledeće nekim horoskopskim znacima doneće životne prilike koje bi trebalo iskoristiti

  • 2
foto Pixabay

foto Pixabay

Do kraja ove godine ostala su dva meseca i koji dan više, a astrolozi se sve više bave onim što će nas čekati u godini koja dolazi.

Prema onome šta raspored planeta na nebu poručuje i tranzitima koji nas očekuju, sledeća godina bi sreću i blagostanje posebno mogla da donese za četiri znaka.

Ovi znaci će imati najviše sreće u narednih godinu dana.

1. Devica

 

Što se više bliži kraj 2021. godine, to se vrednoj i ambicioznoj Devici otvara sve više šansi kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Čim pređemo u 2022, ovaj znak može da očekuje da će imati duplo više sreće nego do sada.

Na poslu mogu da očekuju nove projekte, dobre ideje i realizaciju planova koji odavno stoje u mestu.

Otvoriće vam se i mogućnost za ljubav, a romasa koju počnete krajem ove ili u prvim mesecima sledeće godine može imati blistavu budućnost.

2. Vaga

 

Deca Venere će od decembra 2021. i od samog početka sledeće godine osetiti da je sreća na njihovoj strani, ali i da ih u stopu prati njihova vladajuća planeta koja im donosi ljubav i radost u život.

Biće aktivni na polju karijere i preuzimati inicijativu, što će rezultirati uspesima - kako poslovnim, tako i finansijskim.

Vage će biti uspešne na svim planovima, a otvoriće im se i mnoge nove mogućnosti.

U ljubavi ih očekuje puno strasti i romantičnih iskri, a neke Vage bi mogle da se vrate bivšem partneru ili realizuju vezu s nekim ko  im je već dugo sfera interesovanja.

3. Škorpija

 

Škorpije će biti izuzetno aktivne na polju prijatelja u 2022. godini. Upoznaće nove ljude i započeti nova druženja, što će im otvoriti nove mogućnosti i na poslovnom planu u predstojećem periodu.

Očekuju ih dobri rezultati na svim poljima, a posebno će ih obradovati unapređenje na poslu.

Na emotivnom planu vladaće harmonija za zauzete Škorpije, dok one usamljene čeka zanimljiv i romantičan period koji će ličiti na bajku.

4. Vodolija

 

Vodolije u narednih godinu dana čekaju poslovne ponude kakve nisu ni sanjali. Na profesionalnom polju događaji će ređati, a oni će imati dilemu kako da izaberu ono što je najbolje. Dešavaće im se da im istovremeno stignu po tri, četiri poslovne ponude.

Šta god da prihvate, odabraće dobro, jer imaju podršku neba. Talas naglih promena može da ih uznemiri na momenat, ali će brzo shvatiti da je to nešto najbolje što im se desilo u skorije vreme.

Doneće neke važne odluke koje će imati sjajan efekat u budućnosti.

Na emotivnom planu očekuje ih sklad u porodici, a slobodne Vodolije dobiće priliku da razreše neke odnose iz prošlosti koji bi mogli da prerastu u lepu, mirnu romantičnu priču.

Video: Postoje horoskopski znakovi koji imaju urođenu crtu nepristojnog ponašanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. oktobar 2021 | 19:26

    Meni se sve zelje ostvaruju,jer Bog vidi sve nas i nasa dela,Boze hvala ti na svemu,trudicu se da dela i misao da idu uvik ka svetlosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA