≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: Ovna očekuje priliv novca, Škorpija spremna za novu ljubav

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za decembar

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena,

Foto: Pixabay

Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Imaćete novi finansijski dobitak tokom ovog meseca ili neki priliv novca koji će vas jako obradovati. Generalno vam je nastupio jako povoljan mesec kada su u pitanju posao i novac. Imaćete dosta sreće i ako očekujete saradnju sa inostranstvom ili neko putovanje. Tokom decembra ćete u većoj meri biti rasterećeni i nekako opušteni kada su u pitanju poslovne obaveze. Možete da se nadate da će stvari nekako da dođu same na svoje mesto. Ukoliko budete preduzeli potrebne korake da dođete do uspeha, pozitivna energija će vas pratiti i na duže staze. Mogući su i neki manji rizici po pitanju posla koji će vam se takođe isplatiti.

Ljubav: Ako ste u vezi, od partnera ćete na neki način tražiti dokaz ljubavi i privrženosti. Velike su šanse da ćete razmišljati o prekidu veze ako vam voljena osoba ne bude pokazala maksimalnu privrženost. Tokom ovog perioda nekako niste spremni na kompromise, već reagujete impulsivno. Ono na šta vaš partner uvek možeda računa je iskrenost i ako sa njegove strane ne dobijate isto to, smatrate da nemate o čemu da pričate. Ukoliko ste slobodni, tokom ovog meseca možete da imate priliku za neku avanturu ili neobavezno poznanstvo. Inače sada možete da budete skloni lutanjima i eksperimentima na polju ljubavi, pa ako nemate stalnog partnera može da se desi da budete skloni promiskuitetu.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je pretežno dobar mesec. Imaćete mnogo energije u sebi. Možete da očekujete da ćete biti dobro raspoloženi i generalno spremni da se posvetite fizičkoj aktivnosti i rekreaciji.

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Lako može da se desi da na polju posla dođete do nekog razočarenja. Situacija nije ispala kao što ste očekivali i zbog toga možete da budete skloni napetosti. Stanje na poslu vam je promenljivo tokom celog meseca decembra. Na neki način možete da budete razapeti između svojih želja po pitanju posla i onoga što nadređeni od vas očekuju. Neće vam biti baš lako da sada ostvarite poslovnu stabilnost. Sebi ste postavili visoke ciljeve ali tokom ovog meseca nije sasvim realno da ćete uspeti da ih ostvarite u tako kratkom vremenskom periodu. Potrudite se da ne budete preterano strogi prema sebi tokom ovog meseca.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav, nalazite se u sukobu sa samim sobom. Nepovoljan vam je ovaj mesec i sa partnerom teško da možete da ostvarite dobro stanje. Moguće je da osećate da u trenutnoj vezi niste dovoljno ispunjeni ali se istovremeno plašite promena i prekida jer u dubini duše težite stabilnosti i čini vam se da je bolji vrabac u ruci nego golub na grani. Pa ipak, neispunjene ljubavne želje vam noćima ne daju mira. Možda je vreme da neke stvari priznate sebi. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo koje će vas zaintrigirati ali će trebati dosta vremena da se to poznanstvo preokrene i pretvori u vezu. Za sada samo sanjarite i plačete povremeno. Teško vam je da nađete svoju sreću sada.

Zdravlje: Možete da očekujete promenljivo stanje na polju zdravlja. Skloni ste padu imuniteta tokom ovog perioda.

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Tokom ovog meseca možete da budete na neki način zaslepljeni ambicijama koje imate. Moguće je da vam nije ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilno stanje. Nemate pravi uvid u stvari oko sebe i osećate da ste na neki način ostavljeni po strani, ili u senci, a moguće je da zaista i postoje neke informacije koje su od vas skrivene i kojima nemate pristup. Naredni period je za vas izazovan kada je reč o poslu. Čuvajte se i skrivenih protivnika koji bi mogli da vam stoje na putu. Okolnosti su sada generalno protiv vas, a možete da ih prevaziđete jedino strpljenjem i upornošću. Ne bežite od odgovornosti.

Ljubav: Na polju ljubavi možete da pokažete svoju sebičnu stranu tokom meseca decembra. Moguće je da ćete misliti više na sebe nego na partnera i njegova osećanja. Sve ukazuje na to da će vam biti teško da budete sasvim iskreni i da svoja osećanja na neki način skrivate ili ni sami niste sigurni u svoje namere. Pred vama je period koji može da vam donese i sumnje, ljubomoru, nepoverenje u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, tokom ovog meseca nema novog poznanstva za vas. Zatvorili ste u sebe pa niste spremni za nova ljubavna dešavanja. Dok ne prođe nepovoljan period, posvetite se tome da više radite na sebi. Novu ljubav ćete imati u svom životu onda kada zaista istinski budete bili spremni za nju.

Zdravlje: Na polju zdravlja možete da budete skloni problemima sa kostima, kičmom, leđima, ramenima.

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Vi ste izdržljivi, prilično ste usmereni na svoje poslovne ciljeve i uporni ste. Tokom ovog meseca ćete pokazati da umete da ostvarite dobre odnose sa saradnicima ali i da njihovu podršku možete da iskoristite na pravi način. Povedite računa o ljudima koji bi na neki način mogli da budu neiskrreni prema vama na ovom polju. Manje poboljšanje finansija vam dolazi. Nije povoljan period za uzimanje pozajmica ili za bilo kakve kredite. Poradite na tome da smanjite sujetu u poslu. Ako postoji rivalitet bilo koje vrste, izaćićete iz duela kao pobednik ali morate zadržati svoj moral. Nemojte da se spuštate na nivo protivnika.

Ljubav: Na polju ljubavi vam se smenjuju povoljni i nepovoljni periodi. Moguće je da niste sasvim zadovoljni pored partnera, a tokom ovog meseca može da se desi i da se neka treća osoba umeša u vaš odnos sa voljenom osobom. Nepoverenje bi moglo donekle da naruši vaš odnos. Mešanje sa strane može da bude vezano i za prijatelje ili okruženje. Ako ste slobodni, imaćete novo ljubavno poznanstvo tokom ovog meseca ali lako može da se desi da će osoba koja vas privuče na neki način biti zauzeta ili će imati nerešen ljubavni status sa osobom iz prošlosti. Sve u svemu, emotivna situacija kao da vam se na neki način dodatno komplikuje. Budite spremni na izazove na ljubavnom polju u toku ovog meseca.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, generalno vam je aktuelna povoljna faza. Moguć je manji hormonalni disbalans ako ste pripadnica ženskog pola.

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Vi ćete biti maksimalno posvećeni poslu ovog meseca. Sve će vam se vrteti oko raznih obaveza. Moguće je da ste sebi postavili visoke ciljeve i da imate jako naglašene ambicije da ih ostvarite u ovom periodu. Možete da se nadate pozitivnim prilikama da se dokažete na neki način. Ozbiljni ste i spremni da prihvatite svaki vid odgovornosti koji može da vam se ukaže tokom ovog meseca. Ako planirate prelazak na neku višu poziciju to ćete takođe uspeti da ostvarite u toku ovog meseca. Sudbina vam je naklonjena na polju posla i zadovoljni ste svojim postignućima. Možete da očekujete zaista jedan povoljan period.

Ljubav: Spremni ste da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svojim namerama kao i o planovima za zajedničku budućnost. Ovo je period u kojem ste veoma ozbiljni i ne šalite se. Spremni ste planirate zajedničku budućnost, da se verite ili radite na planiranju braka- venčanja. Ako primetite da voljena osoba nije na istim talasnim dužinama kao i vi i da se preispituje to bi moglo jako da vas povredi. Spremni ste uložite sve u vezu koju imate sada. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo koje ima perspektivu. Vi ste odlučni sada i zanima vas samo nešto ozbiljno, smatrate da nemate vremena za prolazne avanture ili za veze koje nemaju bilo kakav značaj. Želite da se skrasite pored prave osobe.

Zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuje sasvim dobra faza. Jaki ste, stabilni i osećate se dobro u svojoj koži.

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Sreća je na vašoj stranikada je u pitanju posao, pa možete da očekujete da ćete dobiti neophodnu podršku ta ostvarenje svojih ciljeva i ambicija. Vi ste odlučni i nećete odustati od poslovnih planova koje imate. Možete da očekujete da ćete imati pozitivno razrešenje nekog pravnog postupka u narednom periodu. Povoljan je period i za edukaciju, učenje, studije i bilo koji vid unapređenja vašeg znanja i sposobnosti. Čuvajte se prevelikog ega koji vam u narednom periodu može biti naglašen i koji vam više može biti smetnja nego prednost sada. Važno je da budete realni i da se ne precenjujete kako bi mogli da donesete prave odluke.

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, može da se kaže da ćete tokom ovog meseca biti u skladu sa svojim osećanjima i sami sa sobom. Sasvim ste usaglašeni sa onim što osećate da je dobro za vas. Iako vam okolnosti sa partnerom nisu idealne, vi osećate da je vaša veza značajna i da pre svega može da traje. Smatrate da možete da se oslonite jedno na drugo ali i da istovremeno jedno drugome možete da pružite dovoljno slobode. Vaš odnos sa voljenom osobom može da bude prilično dobar pa čak i retko dobar. Ako ste slobodni, očekuje vas prilika za poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom, putovanjima ili nekom daljinom koja vas razdvaja. U tom slučaju, stvari prepuštate sudbini.

Zdravlje: Možete da očekujete manje zdravstvene probleme tokom ovogo meseca. Srčani sistem bi mogao da vam bude slaba tačka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA