≫ 

Susret sa prošlošću: Ovim znacima Zodijaka vraćaju se osobe s kojima imaju nezavršene priče

Sve dok ne razrešimo neke situacije koje su nam se dogodile i ne raščistimo neke odnose, teško idemo dalje

  • 1
Horoskop, astrologija, ljubav, par, sunce, more, leto Foto: Pixabay

Ukoliko nisamo završili do kraja neke odnose u prošlosti, oni će nam se uvek povremeno vraćati i matrice ponavljati, a i susreti s ljudima dešavati, dok se krug ne zatvori. Kako astrolozi tvrde za neke horoskopske znake dolazi vreme kada bi trebalo da se suoče sa "duhovima" prošlosti.

Sve dok ne razrešimo neke situacije koje su nam se dogodile i ne raščistimo neke odnose, to nas koči da krenemo dalje i da se razvijamo u najbolju verziju sebe.

Zvezde kažu da tri znaka čeka, u narednih nekoliko meseci, suočavanje sa nezavršenim poslovima i odnosima sa ljudima koji su im nekada bili veoma važni u životu.

1. Rak 

Ovaj vodeni znak koji važi za velikog emotivca, imaće priliku da se suoči sa nekim iz prošlosti koga smatra ljubavlju svog života i za kim potajno pati. Svi partneri koji su mu u život došli posle te osobe bili su njena "bleda senka".

Verovatno da je u pitanju neko s kim su Rakovi bili u platonskoj vezi i o kome su imali određene predstave i iluzije, a koga su upoznali davno još na nekom putovanju ili u izlasku.

Ta osoba će "pasti s neba" u vaš život , ali vi ćete shvatiti da ništa nije onako kako se vama čini i kako je izgledalo. Upoznaćete njenu pravu stranu ličnosti i nećete biti više tako očarani njom. To će vam omogućiti da u svoj život pustite neke kvalitetnije ljude.

2. Devica

Precizna i organizovana Devica, naročito kada je posao u pitanju, ima neke narazjašnjene situacije sa bivšim šefom. Vrlo je verovatno da je zbog te osobe odlučila da promeni posao veoma brzopleto, što nije tipično za ovaj znak.

Sada je momenat kada će se ta osoba koja je "naterala" da ode "glavom bez obzira" doći da se izvini Devici i ponudi joj bolji posao. Da li će Device prihvatiti ponudu, odluka je na njima, ali će svakako biti spremne da oproste, pomire se i krenu dalje.

3. Vodolija

Vama se u život vraća stari prijatelj s kojim ste nekada bili izuzetno bliski, a koji vas je povredio, pa ste se jednostavno samo udaljili bez reči. Ako uzmemo u obzir koliko su deci Urana važna prijateljstva i koliko ne vole nerešene situacije na tom životnom polju, shvatićemo koliko je ovo važan momenat za ovaj horoskopski znak.

Kada se ispričate i svako kaže šta ga je tištalo i mučilo godinama, stvari će izgedati mnogo jasnije, a Vodolije će osetiti kao da su se oslobodile velikog tereta koji su godinama nosile na plećima.

Nećete više nikada verovatno biti tako bliski sa tim prijateljem, ali je važno da ćete jedno drugo razumeti i oprostiti greške iz prošlosti.

Video: Ako je neko skrivao nešto od vas sada je trenutak da otkrijete: Merkur ulazi u Škorpiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA