≫ 

Solarna eklipsa koja je pred nama donosi promene: Na testu su strpljenje i istrajnost

Astrolog Aleksandra Bjeljac objašnjava šta nas čeka u vreme pomračenja Sunca i mladog Meseca u Strelcu, koje znake Zodijaka i na kojim životnim poljima očekuju najveće promene

  • 1
Horoskop, astrologija, zodijak

Foto: Pixabay

Kao što smo već pisali na nebu nas u naredna dva dana, kako astrolozi tvrde, čekaju velika i važna dešvanja.

Očekuju nas 4. i 5. decembra mlad Mesec u Strelcu i pomračenje Sunca.

Astrolog Aleksandra Bjeljac kaže za Telegraf da će tokom ovih aspekata doći do promena na mnogim poljima u zavisnosti od toga gde se kome u natalnom horoskopu nalazi polje horoskopskog znaka Strelac.

U kombinaciji sa aspektima Merkura, kao i kvadratom Saturna i Urana ovaj period ukazuje da moramo strpljivo ići ka cilju. Promenite način razmišljanja, a nije isključeno da se javi potreba za slobodom. Mnogi će razmišljati o odlasku u inostranstvo ili će misli biti usmerene ka radu u inostranim firmama. Tragaćemo za novim informacijama i dobićemo ih. Može doći do ograničenja, ali će nas strpljenje spasiti.

Potreba za promenom je tu.

- Trebalo bi da počnemo sa pravljenjem planova za budućnost, ali oprezno i savetujem da istrajte - kaže astrolog.

Mlad mesec i pomračenje Sunca može biti pomalo destruktivno, tako da se potrudite da budete razumni i smireno sagledajte okolnosti. Konjukcuja vam daje energiju za realizaciju vasih planova. Radite na sebi strpljivo, očekujte neočekivano.

Znakovi na koje će mlad mesec ili solarna eklipsa najviše uticati, kao što smo već napomenuli su: Strelac, Blizanci, Devica i Ribe.

1. Strelac

 

Sve se ovo dešava u vašem znaku tako da je vreme da donesete bitne odluke u svom životu i razmišljanja promenite iz korena. Mnogi će prelomiti i konačno učiniti bitnu stvar u svom životu.

2. Blizanci

 

Stoje vam promene na mnogim poljima, u samom razmišljanju, odnosima sa ljudima, partnerom, kao i noviteti generalno na polju emocija. Imate mogućnost da se regenerišete i da odbacite sve što vas je otprećivalo, ovaj period je povoljan kod vas do proleća.

3. Devica

 

Energija je fokusirana na porodicu, dom. Više se odmarajte, napunite se pozitivnom energijom, ako se i osetite preosetljivo uradite nešto lepo za sebe i vama bliske ljude.

4. Ribe

 

Konačno uspeh i ostvarenje na profesionalnom planu, otvoriće vam se nove mogućnosti. Bićete ispunjeni i zadovoljni na mnogim poljima. Zato iskoristite predstojeći period i usmerite se ka realizaciji svega što ste dugo planirali.

Video: Ako je neko skrivao nešto od vas sada je trenutak da otkrijete: Merkur ulazi u Škorpiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    4. decembar 2021 | 16:14

    Izgleda da je ovo na svetskom nivou jer je dispozitor u Vodoliji ljudskom znaku koji predstavlja sve sto je novo i moderno ali i slobodu , veliki pozzzzzz 😊😊👋👋👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA