≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima turbulentno na poslu, Vage uživaju sa voljenom osobom

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Pred vama nije naročito povoljan period. Mogli biste da imate neke probleme u komunikaciji sa saradnicima. Moguće je da ćete osetiti dozu neprijateljstva u odnosima sa kolegama.

Na polju ljubavi vas očekuju mogući problemi sa ljubomorom, kao da vam nije lako da sa voljenom osobom uspostavite atmosferu međusobnog poverenja i sumnjate u sve.

Na polju zdravlja su naglašene tegobe sa nervnim sistemom, cirkulacijom kao i mogući problemi vezani za urinarni trakt.

BIK

Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da na poslovnom polju ostvarite promene koje želite. Sreća vas prati i na neki način preuzimate inicijativu oko posla.

Kada je u pitanju ljubav, imate iskren odnos sa partnerom i želite da vaša veza krene u jednom dobrom

smeru. Ako ste slobodni, novo poznanstvo dolazi preko prijatelja ili preko posla.

Na polju zdravlja vas tokom ove nedelje ne očekuju problemi. Imate puno dobre energije u sebi i dobro ste raspoloženi.

BLIZANCI

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete na poslovnom polju imati mnogo novih dešavanja i promena. Trudićete se da budete uključeni u sve ono što se oko vas dešava.

Na polju ljubavi vas očekuje spajanje sa osobom koja je povezana sa inostranstvom ili živi daleko. Moguća je veza na daljinu ili ako ste već u vezi onda bi sa partnerom mogli da planirate putovanje.

Na polju zdravlja vas očekuje generalno povoljna faza. Prijaće vam da budete fizički aktivni i da se redovno bavite sportom.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Ulazite u fazu neočekivanih promena. Na polju posla biste mogli da imate promene povezane sa zaradom i finansijama. Nije vam povoljna nedelja za nova ulaganja ili veće poslovne transakcije.

Na polju ljubavi vas očekuje nestabilna situacija sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da će biti na ivici prekida ili će se javiti neki novi problemi i kriza među vama.

Kada je u pitanju zdravlje, možete biti skloni brojnim tegobama zbog stresa. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

LAV

Očekuje vas period koji bi mogao da vam bude prilično stresan na poslovnom polju. Moguće je da ćete imati prekid nekog ugovora ili prekid posla, promenu, otkaz i veće promene.

Na polju ljubavi ste posvećeni vašem partneru, ali vlada tenzija u vezi i nije vam lako da odnos stabilizujete. Ako ste slobodni, nije povoljna nedelja za početak veze.

Na polju zdravlja vas ocekuje period u kojem možete da budete skloni problemima sa bubrezima i organima za izlučivanje tečnosti.

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete biti malo pod stresom, imaćete dosta poslovnih obaveza i biće vam veoma važno da ih sve na vreme završite. Tokom ove nedelje bi napetost mogla da vas prati.

Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju ljubavi biti takođe nekako napeti i nesigurni. Moguće je da dosta toga na ovom polju neće ići u onom pravcu u kojem se nadate i da će vam to stvarati nesigurnosti. Ako ste slobodni, vraća vam se osoba iz prošlosti.

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste mogli da imate tegobe sa zdravljem. Pad imuniteta je pred vama, bićete podložni raznim tegobama.

Video: Ljubav ili novac?! Ovi horoskopski znakovi radije biraju ovo drugo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA