≫ 

Sedmica pred nama puna je dešavanja: Očekuju nas izazovi u komunikaciji, vikend donosi lepe aspekte

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Kiša, devojka, astrologija, horoskop, zodijak Foto: Pixabay

Sedmica pred nama je veoma značajna po mnogim dešavanjima koja će se aktivirati. Planetarni aspekti će aktivirati transcendentne planete što označava događaje koji se ne kogu izbeći i koji su veoma značajni za nas.

Prvog dana nedelje, u ponedeljak, Mesec iz Jarca gradi trigon ka Uranu, pa je ovo idealan dan da pokrenete novitete kroz polje posla i svoje karijere. Radite na profesionalnom statusu, imidžu u javnosti i pokretanju promena. Bićete fokusirani i disciplinovani, sa akcentom na dugoročna ulaganja i planiranja. Ovog dana je Mars u sekstilu sa Plutonom, što daje ogromnu snagu i energiju koju, ukoliko je podesite na dobro i na stvaranje, daće vam veliki vetar u leđa.

U suprotnom izazove sukobe, borbe moći, hladne ratove i obračune. Veoma je važno ovog dana planirati i postaviti nameru za svoje dugoročne planove. Ukoliko ste već isplanirali nešto u prethodnom periodu onda je ovo samo poziv za reakciju. Krenite snažno u nove pobede.

U utorak i dalje ste na istoj vibraciji, razmišljate o novcu, kao i o koracima koji su vam potrebni da ih preduzmete da bi ostvarili svoje ciljeve. Ustajete ranije ujutro, orni za rad i nove projekte. Kako je Merkur u kvadratu sa Neptunom, lako vas neko može zavarati i voditi u pogrešnom smeru. Obratite pažnju na tačnost informacija koje stižu do vas, kao i na papirologiju koju trebate potpisati.

Sreda je već dan u kojem se energija snažno budi i vodi u sve vrste konflikata i nesporazuma. Aktuelni su verski pokreti, ili sve pobune i revolucije koje zadiru u vaša najdublja uverenja. Da li je nešto ispravno ili moralno, da li je dobro ili loše, ta pitanja vas pokreću na akciju i reagovanje. Razni izazovi sa zakonom, inspekcijom ili policijom. Budite obazrivi sa zakonskim propisima. Pobuna protiv sistema i novih zakona. Očekujte neočekivano ovog dana.

Zodijak, astrologija, horoskop Foto:Pixabay

U četvrtak se nastavlja ista energija sa naglašenim pozivom za svađu i sukobljavanje. Iskoristite magiju reči i logični um da raščistite neke odnose i poboljšate komunikaciju. Ukoliko ne budete posmatrali iz ugla razumevanja i prihvatanja lako ćete se posvađati sa nekim ko vam prvi naiđe. Popodne će se energija smirite i imaćete potrebu za povlačenjem.

Petak je dan koji treba da kreirate za čaroliju i život po svojoj meri. Budite inovativni, drugačiji i autentični. Ovog dana aktivirajte hedonizam spremanjem nekih finih jela ili poseti restoranu. Bavite se ulepšavanje i negom svog tela. Napravite promene u svom fizičkom izgledu, promenite frizuru ili boju kose. Aktivirajte lakoću u svemu što radite. Organizujte druženje sa prijateljima.

Subota donosi mnoštvo planetarnih aspekata. U fokusu su romantika, tajne veze, kreativnost, lepota i umetnost. Posetite bioskop ili pozorište. Kupite sebi nešto lepo ili poklonite drugima. Snovi mogu biti posebno živopisni i intuitivni a buđenje teško. Zbog konjukcije Venere i Plutona osetićete snažne promene kroz neki važan emotivni odnos, kao i kroz polje finansija i prioriteta.

Biće puno reči i razgovora ovog dana. Očekujte povoljne vesti iz inostranstva ili u vezi nekog kursa, seminara, edukacije ili drugog važnog dokumenta ili projekta. Povoljan je dan za početak neke ideje, plasiranje proizvoda, knjige ili sajta, početak školovanja ili usavršavanje, kao i za planiranje putovanja.

Nedelju završavamo zbunjeni, konfuzni, slabijeg imuniteta, i malo dezorjentisani. Zbog kvadrata Sunca i Neptuna budimo se malaksali, pospani ili mamurni. Ukoliko ste prethodno veče popili više možete se probuditi sa mamurlukom. Ukoliko ste se preforsirali u prethodnim danima možete sada osećati iscrpljenost, umor i pad volje i energije.

Neki važan muškarac u vašem životu može biti bolestan, ali takođe možete imati zbunjenost i nejasne odnose sa osobom koja je za vas autoritet. Najviše su ove nedelje prozvani oni sa znakom i podznakom Ovna, Bika, Blizanaca, Device, Vage, Škorpije, Strelca i Ribe.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA