≫ 

Mars u Strelcu: Energija dominacije koju će osetiti svi znakovi Zodijaka

Astrolog Aleksandra Bjeljac objašnjava šta svakom horoskopskom znaku donosi tranzit Marsa kroz Strelca, ko će imati mogućnost da dobije na igrama na sreću, a ko bi trebalo da se čuva konflikta

  • 4
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Planeta akcije, energije i borbe ulazi u vatreni znak Strelca. Mars u Strelcu je dobar, odnosno, vatreni znaci mu odgovaraju, jer i sam vlada vatrenim znakom. Stoga će sam tranzit Marsa kroz znak Strelca i dalje iskazivati svoje dejstvo, jačinu i dominaciju kao sto je to činio svojim hodom kroz znak Škorpije.

Planeta rata i akcije ulazi u znak Strelca 13. decembra i u njemu će ostati do 24. januara 2022.

Astrolog Aleksandra Bjeljac kaže za Telegraf  da njegov tranzit može delovati u više pravaca i dodaje da to je suštinski slepa energija, konfliktna i opasna, ona koja ide, ne gleda oko sebe, upušta se u sve i spreman je na sve.

OVAN

Kod vas će Mars delovati na polju inostranstva i putovanja. Period kada možete otići negde van svojih granica bilo da je posao u pitanju ili odmor. Donosi vam kontakt sa strancima, mogućnost zaposlenja u stranoj firmi, ali i zaposlenje negde u inostranstvu.

BIK

Kod vas će tranzit Marsa delovati na polje drugih ljudi, polje transformacije i novca drugih. Period strasti je pred vama, kao i mogućih avantura. Nije dobar period za svaki vid pozajmice, kao i uopšteno zaduženja.

BLIZANCI

Vreme aktivne saradnje sa drugim ljudima, sklapanje partnerstava, javnih poslova i svih pregovora. Bićete dominantniji u odnosu sa drugima, ali moguće i problematične situacije usled veće dominacije u javnosti i suštinski u odnosu sa drugim ljudima.

Horoskop Astrologija Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Pred vama je period turbulencija na radnom mestu, mogući konflikti sa saradnicima i uopsteno kolegama, pa malo obratite pažnju. Takođe period povećane energije, ali i manjih oscilacija po pitanju zdravlja pa malo oprez od povreda kroz svakodnevne aktivnosti.

LAV

Kod Vas tranzit Marsa budi energiju emocija, ljubavi i deluje na polje zabave. Period flerta, zaljubljivanja i strasti, ali i manjih konflikata sa voljenom osobom. Period druženja, kretanja i suštinski dobar period pred vama po pitanju ljubavi, druženja, zabavljanja.

DEVICA

Tranzit Marsa nagoveštava veću aktivnost na polju doma i ukućana. Mogućnost nesporazuma i manjih rasprava sa članovima porodice može da donese Mars u Strelcu. Period je dobar za popravku, uređenje i suštinski sređivanje kućnog ambijenta i životnog prostora.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA