≫ 

Horoskop za najluđu noć: Devicu i Raka čeka nezaboravna ljubavna čarolija

Na prelasku iz stare u novu kalendarsku godinu retrogradni ples Venere omogućava nam da ispravimo greške iz prošlosti

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

Gledano sa astrološkog, pa i numerološkog stanovišta, 2022. godina počinje u broju 6, koji simbolizuje ljubav.

Kako za Telegraf.rs kaže astrolog Aleksandra Bjeljac, 2022. pripada Veneri, pa će svim znacima nova kalendarska godina započeti i nastaviti se u emotivnim notama.

Brojne ljubavi će se roditi nakon turbulentnih prethodnih godina, očekujte zbližavanje i romanitke i nežnosti u izobilju.

Na globalnom nivou biće ovo lepa godina za sve nas. Novogodišnja noć biće ispunjena raznim aspektima, a posebno biti dominantna Venera u svom retrogradnom hodu. Znamo da retrogradna faza bilo koje planete nije baš povoljna, ali je dobra da neke stvari iz prošlosti ispravimo.

Upravo prethodne dve godine su bile turbulentne za ceo svet, test na koji smo bili stavljeni služio nam je da spoznamo sami sebe, da uvidimo ko su drugi, šta nam znače,koliko smo uz njih ili oni uz nas. Brojni odnosi, bilo partnerski ili poslovni, pa čak i rodbinski, porodični su prekinuti, a Venera svojim retro plesom može da ispravi neke situacije koje su nam se dešavale usled cele krize izazvane pandemijom.

Ponovo očekujte zbližavanje sa onima s kojima možda nemate kontakt, oživljavanje svih onih emocije, koje su u prethodnom periodu morale da se prekinu.

Na samom ulasku u novogodišnju noć imamo aspekt konjukcije Venere, Plutona i Merkura - on govori da sva ljubav koja je bila prekinuta usled ,,opasnosti" sada može oživeti i pokrenuti komunikaciju i interesovanje. Svi koji na neki način imaju nezavršenu ljubavnu priču sada je vreme da je opet pokrenu i situaciju dovedu u normalu.

Osim ovog aspekta, imamo jos konjukciju Marsa i Meseca, pa nam i to donosi energiju, pokretanje i pregršt strasti, osećajnosti i buđenje onoga što je davno zaspalo u nama. Ova konjukcija će najviše uticati na žene, i to one u inostranstvu, pa se može desiti da se one vrate u svoja rodna mesta.

foto Pixabay foto Pixabay

Svim znacima naglašena će biti potreba za pokretom, neće vas držati mesto dok ne realizujete ono što ste zamislili.

Sem toga, imamo još i aspekt trigona između Sunca i Urana, pa će ovaj srećan aspekt sve dopuniti i realizovati, pokrenuti, probuditi svest i u 2022. ćemo ući sa novom energijom. Generalno posmatrano, ulazimo u lepu godinu, a evo šta novogodišnja noć donosi svim znacima.

OVAN

Vama se pokreće poslovna situacija, rešavaju se životna pitanja i sam ulazak u 2022. godinu vam donosi dosta uspeha i sreće.

BIK

Vama je naglašen period putovanja, odlazaka i vraćanja. Kontakti sa strancima, ali i svaka ljubav koja je bila vezana za inostranstvo sada se može obnoviti.

BLIZANCI

Aspektovani su dobici, pomoć drugih, ali i avanture i strasti. Dobijaćete pažnju i bićete u centru iste, ali najmagičnija noć vam može doneti nezamislivu ljubav, strast i zadovoljstvo.

Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

RAK

Noć u kojoj ćete blistati pojavom, bićete okruženi ljudima koji će svu svoju pažnju usmeriti na vas. Velika je mogućnost da ako ste sami upoznate sudbinskog partnera kog je već trebalo da upoznate, a igrom slučaja niste. Noć obelezena emocijom.

LAV

Pokretanje svega što do sada niste mogli da ostvarite. Bićete u neverovatnom pokretu na sve strane. Puno zadovoljstva ove noći je pred vama, ali i avantura i nekih upuštanja u strastvene momente. Dominiraćete svojom pojavom.

DEVICA

Emocija i ljubavna čarolija je pred vama. Mnogo udvaranja, flerta i dosta kontakata sa ljudima. Veče zabave, radosti i sreće. Brojne ljubavi se mogu sklopiti ove noći upravo sa nekim s kim pokušavate već neko vreme.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA