Numerološka prognoza za 2022: Petice čeka uspeh u poslu, a devetke emocionalni rast

Numerolozi kažu da će za neke 2022. biti godina izazova, a za druge godina velikog prosperiteta i ostvarenja snova

  • 4
Numerologija, anđeo Foto: Pixabay.com

Numerologija, slično kao i astrologija, na osnovu našeg datuma rođenja daje određena predviđanja. Numerolozi vole da kažu da su brojke preciznije od planeta. Da biste znali šta vam brojke predviđaju za sledeću godinu prvo morate da izračunate svoj lični broj, a do njega ćete doći vrlo jednostavno.

Ako ste, na primer, rođeni 15.12.1977, potrebno je da saberete sve cifre iz vašeg datuma rođenja: 1+5+1+2+1+9+7+7 i dobićete zbir 33. Onda ta dva broja svedite na jednocifren tako što ćete ih međusobno sabrati: 3+3 i dobićete da je vaš lični broj 6.

U nastavku pročitajte prognozu za sve brojeve.

Jedinica

Prva četiri meseca ove godine biće naporniji i teži, jer ćete verovatno s mukom održavati mir i harmoniju na poslu. Međutim, mnoge jedeinice polovinom godine čeka nagrada za naporan rad.

Ove godine oni čiji je sudbinski broj jedan imaće verovatno mnogo novih poslovnih ponuda i dobrih prilika za novi posao. Finansijska situacija će uglavnom biti stabilna, a ova godina će posebno biti dobra za one koji studiraju ili stiču nova znanja iz nekih oblasti.

Čeka vas lepa godina i na ličnom i porodičnom planu.

Uživaćete u toplini i nežnosti svojih najbližih, a u drugoj polovini godine one usamljene jedinice mogu da sretnu srodnu dušu, a oni koji su u zdravim vezama imaju povoljne okolnosti da naprave važan životni korak i uđu u brak sa svojim izabranicima.

Kada je zdravlje u pitanju, brojke savetuju da obratite pažnju na oči i vid ove godine.

Dvojka

Pred vama je godina dobrih prilika. Otvara vam se mogućnost da neke nezavršene poslove ili komplikovane situacije za vas rešite već u prvim mesecima ove godine, što će vam doneti mir u kome ćete uživati.

Bićete verovatno veoma aktivni na poslovnom planu, a imaćete potrebu za promenom i poboljšanjem kvaliteta života. Ukoliko imate ideju da se usavršavate u inostranstvu, za takav poduhvat vam je naklonjena cela ova godina, a naročito poslednjih šest meseci.

Na ljubavnom planu moguće je da će neke slobodne dvojke ući u tajnu vezu koja će im doneti ostavernje ljubavnog sna. Nekima se možda vrate partneri iz prošlosti.

Analiziraćete verovatno više nego inače gde ste nekada grešili, pa će vam to u život vraćati sve one s kojima ste bili u sukobu, kako biste konačno razrešili neke odnose. Drugi deo godine nekim dvojkama bi mogao da bude finansijski nestabilniji.

Kada je zdravlje u pitanju, povedite računa o zglobovima i kostima.

Trojka

Za vas ovo nije dobra godina za počinjanje novih stvari, ali nastavak prethodnih projekata može da donese odlične rezultate.

Prva četiri meseca ćete biti pomalo izazovani i zbunjujući za vas. Mnogim trojkama neće biti lako da odrede prioritete, posebno na profesionalnom planu. Sami ćete biti prilično konfuzni na početku godine, pa će vam pomoć bliskih prijatelja ili članova porodice biti od koristi.

Sredina godine može da donese velike promene u vašem životu, kako u privatnom, tako i u profesionalnom.

Promene će biti nagle, a mogu se odnositi na preseljenje, promenu posla, razvod ili neku potpuno novu vezu koja će vam promeniti život. Međutim, u poslednja četiri meseca 2022. stvari i dešavanja će konačno početi da se slažu u mozaik kakav vam je potreban.

Na poslu ćete biti izloženi pritisku zbog povećane konkurencije. Žudećete verovatno za tim da promenite posao, a najbolji meseci za takav potez su jul, avgust i septembar.

Ljubavni život će biti prilično buran i uzdrman, pa se mnoge veze i brakovi koji ne počivaju na ljubavi mogu raspasti. Slobodni će možda upoznati nekoga, međutim, ulazak u dugoročnu, stabilnu vezu nije u vašim brojkama za 2022. godinu.

Finansijska situacija se naglo poboljšava u poslednja tri meseca ove godine, a brojke kažu da je možda najbolje da ulažete u nekeretnine. Provodite što više vremena u prirodi kako biste obezbedili sebi mir. Mnogim trojkama na testu su nervi.

Numerologija Foto: Shutterstock

Četvorka

Ova godina će verovatno doneti nove nade i mogućnosti. Na poslovnom planu nadređeni će konačno pokazati da cene vaše napore.

Oni koji se bave privatnim poslom imaće odličnu godinu, povećanje i posla i prihoda ih najverovatnije očekuje već od marta. Kraj godine može doneti neke poslovne izazove, ali njih ćete najverovatnije brzo i lako rešiti.

Početak godine će biti pomalo emocionalno opterećen zbog promena koje vas očekuju u ličnom životu. Međutim, prilagođavanje ovim novim počecima doneće vam sreću i radost u život. Oslobodićete se nekih loših i toksičnih odnosa, a novi ljudi doneće vam novu energiju. Duge veze imaju mogućnost da se pretvore u brak. Međutim, bračni parovi mogu naići na nerazumevanje partnera u prva četiri meseca ove godine.Sredina godine donosi ravnotežu u vašim prihodima i rashodima.

Mir potražite u šetnjama kroz borove šume ili pored vode.

Petica

Bićete dobro plaćeni za svoje sposobnosti i rad. Moguće je da ćete se posebno isticati javnim poslovima, što će vam omogićiti da se okružite saradnicima od kojih će vam neki postati i prijatelji. Imaćete dovoljno vremena da ponovo otkrijete svoje potencijale i istaknete kreativnost.

Moguće je da ćete ove godine doneti neke važne životne odlule. Za mnoge petice ovo je uspešna poslovna i finansijska godina. Dobar period očekuje sve one koji rade u marketingu i medijima.

U drugom delu godine moguće je da ćete ostvarivati i neki dodatni prihod.

Na emotivnom planu u prvih osam meseci moguće su manje turbulencije, dok kraj godine donosi smirenje. Oni koji su usamljeni mogu naći sreću u susretu sa svojom osobom iz snova ili srodnom dušom i vezati se za njih. Možete izabrati novi hobi koji će vam podići raspoloženje i kreativnost.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    11. januar 2022 | 19:33

    Da ne zalazimo u besmislice astrologije dublje, sta kazu numerolozi, sta ako ti je zbbir cifara 19 i onda 1+9 daju 10 a desetke nema, ili 38 na primer, jel onda ide to kao 11 pa opet 1+1 ili sta hahahahh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA