≫ 

Koji će biti najsrećniji dan u 2022. za vaš horoskopski znak?

Ova kalendarska godina donosi značajne promene, pa će biti više srećnih dana nego onih koje bi najradije hteli da zaboravimo

  • 2
foto Pixabay

foto Pixabay

Posle nekoliko astrološki teških godina, u 2022. stiže olakšanje. Kvadrat Saturn Uran i konjukcija Saturn Pluton donosili su teške trenutke, a kako je Jupiter ušao u znak Riba to implicira da će ova kalendarska godina, astrološki gledano, biti mnogo pozitivnija od prethodnih.

Astrolozi su izdvojili najsrećnije datume za svaki znak Zodijaka, a njihova predviđanja izgledaju ovako.

Ovan – 24. maj

 

Vi retko kada imate problem da se upustite u nešto novo, ali 24. maja 2022. sve što budete pokrenuli višestruko će vam se isplatiti.

Imaćete podršku Marsa, Meseca i Jupitera – sreće, strasti i motivacije vam neće manjkati.

Bik – 25. oktobar

 

Cela 2022. godina za vas će biti godina za pamćenje. Ali, pomračenje Sunca u znaku Škorpije odigraće se 25. oktobra, što za Bikove najavljuje važan dan u emotivnim odnosima.

Neki od vas mogu se veriti ili venčati, a neki zaljubiti za ceo život ili upoznati osobu koja će im osvojiti srce.

Blizanci – 20. jun

 

Merkur će biti u dobrom aspektu sa Jupiterom, pa ako želite da napravite dobar preokret u karijeri odaberite da razgovarate sa nadređenim 20. juna 2022. Ovaj razgovor će za vas biti plodonosan i uspešan.

lepa nasmejana devojka, moda, cveće, šešir, putovanje, džemper, osmeh, sreća

Foto: Shutterstock

Rak – 13. novembar

 

Trigon Sunca, Merkura i Venere donosi magiju u život osoba rođenih u ovom vodenom znaku. Ostavite prošlost iza sebe i zakoračite u budućnost koja obećava sjajne promene ne samo na poslovnom, već i na emotivnom planu.

Lav – 28. jul

 

Ovo je idealan dan da započnete nešto novo, jer će vas položaj planeta maksimalno podržati u tome. Birajte da li ćete menjati posao, partnera ili solo emotivni status – zvezde će biti na vašoj strani.

Devica – 2. mart

 

Mlad Mesec će aktivirati vašu kuću ljubavnih veza, pa ukoliko ste sami računajte na to da ćete ubrzo promeniti emotivni status. Ako ste, pak, u emotivnoj vezi ili braku, „druga polovina“ će vam pokazati koliko joj značite na način na koji niste mogli ni da zamislite. Bićete oduševljeni!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kornjacin Vrac

    14. januar 2022 | 23:41

    Ribe. Kako horoskop kaze bice para. 😅

  • Јовица

    15. januar 2022 | 08:47

    Од свих глупости ова је највећа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA