≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR: Bik očekuje novu poslovnu ponudu, Raku potreban odmor

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Fantazija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

Možda ćete dobiti e-poštu ili poziv u vezi sa poslovanjem, koji će biti veoma važan u budućnosti. Vaši romantični odnosi se možda brzo menjaju. Ne donosite odluke naglo, da se kasnije ne biste pokajali.

Proverite krvnu sliku.

BIK

Očekujte nove poslovne ponude koje mogu biti dugoročne, naročito ako je u pitanju inostrana saradnja. Konačno ste shvatili da se dopadate osobi na koju do sada niste obraćali pažnju. Na vama je da odlučite da li ćete joj dati šansu ili ćete joj ostati tiha čežnja.

Potrebna vam je veća fizička aktivnost.

BLIZANCI

Obavite sve sitnice koje inače zaboravljate, jer to kvari kompletan učinak na polju posla. Udvaranje više osoba vam prija. Polako vam se vraća samopouzdanje koje ste izgubili u prethodnoj emotivnoj vezi.

Problemi sa niskim krvnim pritiskom.

Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

RAK

Oklevanje oko poslovnog razgovora može vas koštati propuštene prilike. Ukoliko niste sigurni, posavetujte se sa osobama koje su vam bliske. Preuveličavate svaku reč koju vam partner kaže.

Izuzetno ste napeti. Potreban vam je odmor.

LAV

Možete imati neprijatnosti u vidu sukoba mišljenja na poslu. Jedan poziv bivšoj ljubavi može izmeniti sve planove koje ste imali za budućnost.

Treba vam rekreacija, opustili ste se, što se odražava i na kondiciju, a i tonus mišića.

DEVICA

Ima dana kada sva komunikacija na poslu preraste u nesporazum. Sačuvajte prisebnost duha. Pođite sa porodicom na zajednički ručak ili večeru. Treba vam opuštanje, napeti ste.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA