≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR: Blizanci donose značajne odluke, Strelcu smeta samoća

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

Ne ulazite u poslove sa sumnjivim ljudima, ponajmanje u finansijske transakcije. Pokajaćete se. Sada niste spremni za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu, to bi vas u ovom momentu opteretilo. Otvorite svoj um drugim načinima razmišljanja i svet će vam izgledati mnogo zanimljivije.

BIK

Velike su šanse da ćete morati da izdvojite veću količinu novca kako biste podmirili zaostala dugovanja i to vam kvari raspoloženje. Na vama je da li ćete prihvatiti udvaranje osobe koju ste upoznali na jednom poslovnom sastanku.

Proverite štitnu žlezdu.

BLIZANCI

Nikada ranije niste bili toliko sigurni šta želite na poslu. Donećete značajne odluke. Imate priliku da u nekom društvu sretnete bivšu ljubav s kojom ćete poželeti izlazak i evociranje uspomena.

Pazite na viruse i prehladu.

Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

RAK

Novosti na poslovnom planu koje su vas uznemirile su u stvari po vas vrlo povoljne, samo se potrudite da ih realno sagledate. Dobro razmislite o svemu pre nego što donesete konačnu odluku. Imate povećanu potrebu za nežnošću.

Pripazite se u saobraćaju, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.

LAV

Ukoliko radite sa finansijama, budite pažljivi da ne biste izgubili novac zbog sitne greške. Upotrebite svoj šarm da osvojite pažnju osobe koja vas zanima - neće ostati ravnodušna.

Zdravlje je solidno.

DEVICA

Nemojte se eksponirati na poslu, moguće je da vam osoba koja vas ne simpatiše a to vešto skriva smesti neku igru. Imate nedoumicu oko odnosa sa daljom familijom.

Poradite na svojoj formi. Aktivirajte se fizički.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA