≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR: Škorpija preuzima inicijativu u ljubavi, Rak briljira na poslu

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Žena, džemper, nakit, minđuše, broš Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

Uspešno ćete ostvariti svoje planove i bićete zadovoljni ishodom događaja tokom današnjeg dana. Moguće je da vam se dopada osoba koja deluje hladno u komunikaciji sa vama i sa kojom niste sigurni na čemu ste.

Zrdavlje je dobro.

BIK

Ne treba vam sada nova poslovna promena. Ono što želite je stabilizacija. Umorni ste od osećaja neizvesnosti. Želite porodicu i brak, ali niste zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom. Moguće je da ste u sukobu sa samim sobom.

Smanjite stres.

BLIZANCI

Danas niste spremni da se posvetite svom poslu onoliko koliko bi trebalo, jer imate pad energije. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete veoma povoljan dan za neko novo ljubavno poznanstvo.

Povećajte unos vitamina.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Uspešni ste u svom poslu i spremni ste da ulažete još više truda kako biste ostvarili još bolje rezultate na ovom polju. Prija vam da se posvetite osobi koju volite i imate želju da sa njom provodite što više vremena. Nedostaje vam bliskost.

Zdravlje je dobro.

LAV

Neke greške ponavljate i sami sebi dodatno komplikujete poslovnu situaciju. Pred vama je nepovoljan dan, pa nemojte donositi krupne odluke. Moguće je da voljena osoba pokazuje nezadovoljstvo i da ima dosta zamerki na vaše ponašanje.

Posetite lekara radi kontrole.

DEVICA

Nekada imate utisak da su sve važne obaveze samo vaša briga i da se svi drugi provlače na vaš račun. Odnos između vas i partnera se iz dana u dan menja. Niste zadovoljni i smatrate da je bolje da se raziđete.

Manji problemi sa stomakom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA