≫ 

Kako znaci Zodijaka mogu da se obogate: Jupiter donosi veliki novac

Važna stavka za određivanje predispozicija raskošnog života je planeta velike sreće - Jupiter

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Astrolozi kažu da kada želimo da vidimo da li će neko imati ili steći veliko bogatstvo kroz život, fokus je na drugoj astrološkoj kući. Osim toga, važna stavka za određivanje predispozicija raskošnog života je planeta velika sreće - Jupiter.

Ogroman novac je predstavljen planetom Jupiter. Da bismo videli šta je najbolje uraditi sa ogromnom svotom novca moramo da sagledamo kako bi se Jupiter osećao u nekim ambijentima koji su pod vladavinom određenog astrološkog znaka, uz napomenu da je Jupiter u Lavu, Devici, Vagi i Škorpiji izostavljen, jer ovi znaci nisu najpovoljniji za investiranje krupnog kapitala - novac se u njima ne umnožava drastično.

Ovan predstavlja ličnu volju, brzinu i impulsivnost. Jupiter se dobro oseća u ovom vatrebnom znaku, ali je njegova ekspanzija kratkog daha. To znači da i najveća količina novca može prebrzo da se potroši ako se drži pri ruci.

Bik u horoskopu predstavlja banke i hranu. Veliki novac (Jupiter) u ambijentu Bika je siguran, ali ne donosi veliku ličnu korist. Kako je Mesec (nekretnine) u ovom znaku egzaltiran (najjače dejstvo), to ukazuje da je povoljno položiti novac u banku, ali ga onda obavezno investirati u neku nekretninu.

Zbog prisustva fiksne zvezde Algol u ovom znaku, potrebno je voditi računa da se ne pokrene njegova destruktivna energija. Dakle, ne treba počinjati ništa toliko veliko što nije moguće lako iskontrolisati, jer egzaltiranost Meseca u znaku Bika ukazuje na opasnost zbog preterivanja.

Žena ruke dinari novac pare Foto: Shutterstock

Blizanci u horoskopu predstavljaju komšiluk, braću, sestre i saobraćaj. Jupiter je u ovom znaku u izgonu, pa to znači da novac ne treba ulagati ni u šta što je vezano za tu simboliku. Izgon opisuje da novac ne bi našao svoj cilj i bio bi prebrzo potrošen. Takođe, Blizanci predstavljaju nekontrolisano pričanje, a da bi se izbegla nepovoljna energija, o velikom novcu ne bi trebalo nikome da se priča.

Rak vlada četvrtim poljem. U ovom znaku Jupiter je egzaltiran, što je najpovoljnije za ovu analizu. Preterivanje Jupitera govori da u ambijentu simbolike ovog znaka možemo da očekujemo procvat i množenje energije Jupitera, u ovom slučaju, novca.

Dakle, ogroman novac je najbolje uložiti direktno u kupovinu stambenih jedinica ili kuća. Tu je najsigurniji ambijent i garancija da će energija bogatstva nesmetano moći da teče. Ipak, veoma je važno konsultovati natalni horoskop, jer u slučaju da osoba u svom četvrtom polju ima destruktivnu energiju, onda ova opcija nažalost otpada.

Jupiter u Jarcu je u padu. To znači da će veliki novac izgubiti vrednost ako ga budemo čuvali na gomili.

U znaku Riba planeta sreće i obilja je u sedištu, pa to ukazuje da veliki novac uložen u nešto iz simbolike Riba nalazi svoj put. Ribe u horoskopu predstavljaju zatvorene institucije, humanitarni rad, religiju i zdravstvo. Kao i Strelac, i Ribe ukazuju i na putovanja i daleke destinacije.

Konačno, Jupiter je prirodni vladar Strelca, pa osim putovanja, novac svoj cilj najlakše pronalazi u duhovnom učenju i obrazovanju.

Video: Ovo je pet horoskopskih znakova čije su žene najžešće i mentalno najjače!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA