≫ 

Astrološki periodi koji donose sreću: Ovo su dani kad će vam sve ići za rukom

Astrolog Aleksandra Bjeljac izdvojila je šest perioda do polovine godine kada svi znaci Zodijaka mogu da očekuju pozitivne promene

  • 1
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos

Foto: Pixabay

U zavisnosti od rasporeda planeta i njihovog kretanja, astrolozi tumače da li će nastupajući periodi biti manje ili više povoljni za pojedine znake Zodijaka.

Ali, postoje i aspekti koji bi svima mogli da donesu prosperitet.

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf izdvaja šest perioda do polovine godine kada će svi znaci Zodijaka osetiti poboljašanje u različitim aspektima života.

Od 23. januara do 4. februara - vreme emocija

 

Počeo je dobar aspekt trigona između Venere i Urana, a tokom tog perioda pridružiće im se Mars u konjukciji sa Venerom i takođe će formirati trigon sa Uranom.

Ovo je period ljubavi, naglih ulazaka u brak, naglih započinjanja veza, ljubavi na prvi pogled, sudbinskih susreta... Pored toga što ćemo do 4. februara uživati u divnom vremenu za svaki vid ljubavi, uživaćemo i u periodu povoljnom za zarađivanje novca. Aspektovana je sreća kroz finansije.

Od 12. do 22. februara - vreme investicija

 

U ovom periodu imaćemo srećan aspekt sekstila između Jupitera i Urana - predstoje iznenadne promene nabolje, a svaki vid investicija biće plodonosan. Ovo je, takođe, i period preseljenja, kupovine ili prodaje nekretnina.

Mogući su iznenadni novčani dobici, ali i odlazak u inostranstvo trajno zbog posla, zasnivanje života preko granice i uopšteno vreme putovanja.

Od 3. do 7. marta - pozitivni preokreti na svim poljima

 

Planete nam u ovom periodu donose veliku sreću; tada se dešava konjukcija Sunca i Jupitera i uz taj aspekt Mesec pravi sekstil na ovaj spoj. Ovo je period koji omogućava da se sudbina svima promeni nabolje.

Sreća, srećn žena

Foto: Pixabay

Nemojte se iznenaditi ako vam se u ovom periodu stvari budu dešavale "brzinom svetlosti"; na vama je da prepustite da vas ruka sudbine vodi.

Od 7. do 18. aprila - vreme čuda

 

Uz spoj konjukcije Neptuna i Jupitera, Severni čvor će praviti aspekt trigona, a Južni čvor sekstil na ovu konjukciju, pa opet možemo očekivati sudbinske promene.

Sve što nas je kočilo sada će nestati, mnogi će saznati sve ono što se krilo od njih, duhovnost će biti podignuta na najviši nivo. Svaka molitva biće uslišena i ispunjena; zato posećujte sveta mesta, jer u ovom periodu nije isključeno da će se desiti mnoga čuda.

Od 30. aprila do 6. maja - vreme novca

 

U ovom periodu imaćemo dosta sreće kroz novčane transakcije. Aspekt sekstila između Jupitera i Plutona nagoveštava da će svaka prodaja i/ili kupovina biti plodonosna.

Ovo je period sticanja većih suma novca, svako ulaganje biće isplatlivo, a mnogima će ovo biti period nasledstva, poboljšanja prihoda i dodatnih angažovanja koja će biti odlično plaćena.

Od 16. maja do kraja maja - tektonske promene

 

Pun Mesec u znaku Škorpije dogiće se 16. maja, koji će uticati na sve znake Zodijaka do kraja ovog meseca. Uz pun Mesec biće formirano više aspekata, a ispred nas će biti pravi vulkan energije.

Dakle, ovo će biti najvažniji period sa aspektima koji će sve promeniti. U početku možda te promene neće biti prijatne, ali kako vreme bude teklo shvatićemo da je to nešto što je moralo da se desi da bi nam se druge stvari pokrenule nabolje.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Idealno mesto za vođenje ljubavi prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA