≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JANUAR: Vodolijama stiže povišica, Bikovi i Ovnovi flertuju

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

Provedite neko vreme sa ljudima sa kojima vodite poslovne razgovore i pravite dogovore. Razgovor o deci i kupovini kuće danas je vrlo moguć. Pojedini predstavnici znaka se osećaju zavodljivo i upuštaju se u fler..

Brine vas umor koji osećate već neko vreme. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom. Maksimalno ste angažovani na društvenom planu. Raspoloženi ste za nova poznanstva, avanture, flert. Pazite da se ne zaigrate!

Zdravlje je odlično.

BLIZANCI

Ponuda za novo radno mesto je izvesna, a vaš siguran nastup je garancija uspeha. Ostavićete vrlo pozitivan utisak na okolinu. Jedan član porodice će vas iznenaditi komentarom zbog koga ćete se zamisliti. Do sada niste na taj način sagledavali stvari.

Odlično se osećate.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Došlo je vreme da rasčistite neke stvari iz prošlosti koje se odnose na posao, a koje vam već duže vreme zadaju brigu. Budite direktni. Jedna osoba iz vašeg okruženja traži više pažnje, a vi je ignorišete. Da li ste sada nespremni za ozbiljan odnos ili je u pitanju nezainteresovanost, vreme je da joj saopštite.

Mogući problemi sa grlom.

LAV

Koncentracija vam je na najnižem mogućem nivou. Čuvajte se grešaka. Ne donosite sada odluke, a ako je to neizbežno, prepustite ugovore najbližim saradnicima. Nova veza vas ispunjava, osećate se maksimalno srećno i zadovoljno.

Treba vam opuštanje, opteretili ste se!

DEVICA

Dobar dan za sve koji se bave profesijama vezanim za umetnost. Neko vam je stao na žulj i čekate priliku da ga pred porodicom iskritikujete. Ipak, nemojte biti prestrogi, svi činimo greške.

Moguća prehlada. Nemojte je zanemariti, već obavite sve neophodne preglede.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA