4 horoskopska znaka koja nemaju sreće u ljubavi: Oni imaju najviše neuspelih veza

Dok neki pripadnici Zodijaka uživaju u ljubavnim pričama koje dugo traju, dotle ima i onih kojima je tako nešto "nemoguća misija"

  • 3
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Ako vaša emotivna veza ne traje duže od nekoliko meseci i uvek se pitate što ne uspeva, čak i ako se u početku čini savršenom, možda bi odgovor trebalo potražiti u rasporedu planeta.

Kako astrolozi tvrde, četiri znaka Zodijaka imaju najviše neuspešnih veza i najmanje sreće u ljubavi.

1. Bik

Bikovima se često događa da veze raskidaju burno i brzo. I pored toga što oni daju sve od sebe u vezi, njihov partner na kraju očekuje još više. Bez obzira na to koliko truda ulažu, druga osoba ih nekako nikada ne smatra dovoljnim i često ih ostavi, očekujući da uvek dobije još više.

2. Rak

Rakovima je izuzetno teško da održe vezu. Koliko god truda uložili, oni vrlo često završe u neuspelim vezama. Ne radi se o tome da oni ne žele da njihova veza fukncioniše, već njihovi partneri kroz život često smatraju da je sve što Rakovi rade nedovoljno. Takođe, često beže od posesivnosti koja je tipična za predstavnike ovog vodenog znaka.

3. Devica

Device takođe spadaju u znak koji baš nema mnogo sreće sa izborom partnera. Razlog je to što često traže savršenstvo kada su u pitanju odnosi.

Jedna greška partnera i one su u stanju da izgube interesovanje za tu osobu. Često mešaju privlačnost sa ljubavlju i to je ono što im uglavnom u život donosi veze koje teško opstaju.

4. Škorpija

Škorpije obično donose odluke o ljubavi i vezi bez mnogo razmišljanja. To je razlog zašto posle samo nekoliko meseci veze često osećaju da nešto nije u redu. Nereko počnu da pronalaze nedostatke u vezi i možda čak veruju da zaslužuju bolje. Kao rezultat toga, imaju mnogo propalih veza, jer su u stalnoj potrazi za savršenstvom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA